Tenerife - Gf Faňabé Costa Sur ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: V jižní části ostrova, 22 km od letiště, v letovisku Costa Adeje.

Pláž: Pláž Faňabé s tmavým pískem je asi 500 m a pláž se světlejším pískem Playa del Duque asi 800 m od hotelu.

Sport a zábava: Zdarma posilovna, víceúčelové hřiště, kulečník (na mince), za poplatek minigolf, stolní tenis, pétanque, možnost provozování vodních sportů na pláži.

Obchody: V blízkosti hotelu se nachází několik obchodů a luxusní nákupní centrum, 2 km od hotelu, v centru Playa de las Américas, jsou další obchody, bary a restaurace.

Stravování: snídaně

Snídaně jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Za příplatek je možné objednat polopenzi, plnou penzi nebo program all inclusive, který zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během celého dne.

Ubytování: hotel ****

Tento čtyřpatrový hotel nabízí 413 pokojů (5 uzpůsobených pro osoby tělesně postižené). Hosté mají k dispozici recepci, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, restauraci, 3 bary, televizní místnost, dětský klub (děti 4 - 12let), několik obchůdků, kadeřnictví, malý obchod se suvenýry a tiskem. V hotelové zahradě jsou 2 bazény (v zimních měsících vyhřívané), dětské brouzdaliště, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, bar u bazénu, dětské hřiště, na střešní terase Azotea se nachází 2 bazény a oddělený prostor pro nudisty (jen pro starší 18 let) Hosté mohou využít i nabídku služeb relaxačního SPA centra (sauna, turecké lázně, jacuzzi, masáže, pedikúra, manikúra atd.). Každý den připravuje zkušený tým animátorů celodenní program pro děti i dospělé.

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, má však jiné zařízení nábytkem, místo stolku a dvou křesílek je gauč a rozkládací pohovka nebo křeslo. Minimální obsazenost - 2 dospělé osoby. Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 2 děti nebo 3 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).