Tenerife - Diamante Suites ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na severním pobřeží ostrova, 100 km od letiště, v letovisku Puerto de la Cruz.

Pláž: Hotel leží na kopci, 300 m od pláže s černým pískem a pozvolným vstupem do moře Playa Jardín.

Sport a zábava: V hotelu je tenisový kurt, paddle a minigolf (zdarma, za zálohu), posilovna (zdarma, placené kardio). Golfové hřiště La Rosalada golf je vzdáleno 4,8 km od hotelu.

Obchody: Malý obchod je přímo v hotelu, větší nákupní možnosti, bary i restaurace jsou v centru města (cca 1,5 km). Hotelový autobus jezdí zdarma několikrát denně (mimo neděli) na opačnou stranu města k nákupnímu centru Pirámides de Martiánez.

Stravování: plná penze

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, odpolední kávu, čaj a zákusek, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby dle nápojového lístku (od 11.00 do 23.00 hod.) – občerstvení v baru u bazénu není zahrnuto v programu all inclusive.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí v pěti třípatrových budovách celkem 174 pokojů typu junior suite. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, 4 výtahy, placené Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, internetový koutek (za poplatek), 2 restaurace a 2 bary, konferenční sál, dětská herna, malý obchod, kadeřnictví, masáže a malý obchod. Na sluneční terase je bazén pro dospělé (v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, jacuzzi, lehátka a slunečníky. Hotel zajišťuje několikrát v týdnu denní a večerní zábavu.