Roquetas de Mar - Hotel Playasol SPA Alexandria Club ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel je situován v letovisku Roquetas de Mar, u pobřežní promenády, cca 33 km od letiště v Almérii. V okolí hotelu se nachází množství obchůdků, restaurací, kaváren, barů, lékárna a autobusová zastávka. Nedaleko hotelu je k dispozici golfové hřiště Playa Serena. Hotel leží u dlouhé písčité pláže s hrubým pískem .

Pláž: Dlouhá písčitá pláž s hrubým pískem se nachází u hotelu (pláž oceněna modrou vlajkou EU). Slunečníky, lehátka a vodní sporty na pláži za poplatek. Plážové osušky k zapůjčení v hotelu za vratnou zálohu (výměna osušky za poplatek).

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtahy, restaurace, bar, bar u bazénu, bazén se skluzavkou a toboganem, dětský bazén se dvěma malými skluzavkami, venkovní vířivka (vstup od 15 let), terasa s posezením, dětské hřiště, dětský klub, animační programy pro děti a dospělé v českém jazyce, úschovna zavazadel, obchod se suvenýry.
Zdarma: Wi-Fi (ve společných prostorách), aquapark (vstup povolen osobám s výškou nad 120 cm), slunečníky a lehátka u bazénu, osušky k bazénu za vratnou zálohu (výměna osušky za poplatek), stolní tenis, petanque, minigolf (vratná záloha), fitness, lezecká stěna.
Za poplatek: internetový koutek, biliár, SPA a wellness centrum (vnitřní bazén, vířivky, sauna, masáže, kosmetika, léčebné a jiné relaxační procedury).

Sport a zábava: Animační program: Karcoolčin dětský klub v češtině a mezinárodní animační programy pro děti i dospělé
Rozlehlé prostory našeho klubového hotelu využijí i čeští animátoři a ve spolupráci s naší ikonickou Karcoolkou zde pro Vás připraví bohatý program plný her, sportu i aktivní relaxace. Pro každého je zde něco – množství soutěží, sportu a her, které zajišťují čeští nebo mezinárodní energičtí animátoři. Pro děti je navíc otevřen Karcoolčin dětský klub se speciálním programem, kde si najdou nové kamarády a užijí si spoustu legrace. Po večeři si s dětmi můžete zatančit na dětské diskotéce a užít si zábavná představení připravovaná převážně ve spolupráci s mezinárodním animačním týmem.
Animační sezona: 15.6. - 11.9.2022
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

Doporučujeme: Oblíbený hotel je zasazen do krásné subtropické zahrady plné palem a zeleně a je situován u pláže ve vyhledávaném malebném letovisku Roquetas de Mar, které nabízí množství zábavních a nákupních možností. Kvalitní služby, hotelový aquapark se skluzavkami a toboganem, SPA centrum, romantické procházky po dlouhé pobřežní promenádě u hotelu a bohaté animační programy pro děti a dospělé v českém jazyce s našimi maskoty Karcoolkou a Lexou, jsou jen některé z lákadel, které Vám zajistí nezapomenutelnou dovolenou plnou pohody, relaxace a zábavy.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Informace pro zákazníky:
Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 8:00 do 10:30 h, obědy od 13:00 do 15:30 h, večeře od 19:30 do 22:30 h), odpolední občerstvení (sendviče, zákusky, ovoce, zmrzlina), neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v době od 10:00 do 24:00 h (v hlavní sezoně do 01:00 h). Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ****

Pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou. Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost dva dospělí a dvě děti nebo tři dospělí a jedno dítě. Ve dvoulůžkovém pokoji s možností jedné přistýlky nelze umístit dětskou postýlku pro dítě do dvou let.