Puerto de la Cruz - Hotel Weare La Paz ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel Weare La Paz se nachází v Puerto de la Cruz, poblíž botanické zahrady, v jedné z nejklidnějších částí Tenerife. Hotel leží v blízkosti letoviska Lagos Martianez a jeho slavné pláže, rovněž i v blízkosti hlavních památek a pamětihodností Puerto de la Cruz, kam se dostanete příjemnou procházkou nejrušnějšími ulicemi města.Pro milovníky golfu je k dispozici také golfové hřiště ve vzdálenosti cca půl hodiny jízdy od hotelu.

Pláž: Hotel se nachází cca 1 km od písečné pláže.

Stravování: polopenze

Polopenze vč. vody a vína k večeři.

Pokrmy jsou podávány v hotelové restauraci Marada formou bufetu. Budete zde mít možnost ochutnat nejtradičnější speciality Kanárských ostrovů, doplněné sezónními místními produkty.

SNACK BAR
Otevřeno od 10:00 do 23:00 každý den v týdnu. Nabízí perfektní atmosféru pro přestávku na kávu v dobré společnosti nebo koktejl při západu slunce.
Od 12:00 do 18:00 budete mít možnost vyzkoušet si pestré menu hotelového snack baru u bazénu (za poplatek).

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hotel má k dispozici vstupní halu s recepcí, výtah, WiFi zdarma v celém hotelu, služby prádelny (za poplatek), restaurace, snack bar, terasa na slunění s lehátky a venkovní bazén s výhledem na Teide, dětský bazén, wellness (masáže, sauna, vířivka), zábavný program pro hosty, různé volnočasové aktivity. V hotelu přístup pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Vybavení pokojů: Standardní dvoulůžkové pokoje jsou zařízené v moderním kanárském stylu. Disponují Wifi připojením, plně vybavenou koupelnou, psacím stolem, přímým telefonem, led TV, trezorem, minibarem, fénem, toaletními potřebami a budíkem. Všechny pokoje mají balkon. Maximální kapacita pro tři osoby.