Puerto de la Cruz - Hotel Checkin Concordia Playa ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v privilegované oblasti Puerto de la Cruz, letovisku na Tenerife, kde můžete najít spoustu nádherných míst, jako je její historické centrum nebo široké nábřeží, které je ideální pro dlouhé procházky.

Checkin Concordia Playa se nachází pouhých 200 metrů od přírodních bazénů Martiánez (jedné z prací slavného kanárského architekta a výtvarníka Césara Manriqueho) a cca 100 metrů od nejbližší pláže.

Pláž: Hotel je ve vzdálenosti cca 100 metrů od moře, přímořské promenády a nejbližší pláže. Promenáda vede kolem přírodních bazénů Lago Martiánez.

Stravování: polopenze

Během svého pobytu si můžete vychutnat hotelovou bufetovou restauraci, kde se podávají snídaně, obědy a večeře, a hotelovou kavárnu, která se nachází u venkovního bazénu se sluneční terasou.
Polopenze vč. vody a vína k večeři, plná penze za příplatek 850 Kč/os./pobyt.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: S nedávno zrekonstruovanými pokoji má hotel 236 pokojů rozložených na 10 podlažích s výhledem na hory nebo Atlantský oceán. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, zdarma WiFi připojení v celém hotelu. Hotel má k dispozici soukromé parkoviště (za poplatek). Bazén, terasa na slunění s lehátky a slunečníky, možnost zapůjčení ručníků k bazénu za depozit. Možnost pobytu se zvířetem (za poplatek). Animační programy, posilovna, cvičení ve vodě, billiár a spousta dalších aktivit.

Vybavení pokojů: Standardní pokoje jsou zrekonstruované a plně vybavené moderním způsobem, tak aby hostům poskytly maximální pohodlí. Pokoje mají koupelnu, vysoušeč vlasů, telefon, TV s plochou obrazovkou a trezor (za poplatek). Za příplatek jsou k dispozici také pokoje typu Premium.