Puerto de la Cruz - Hotel Blue Sea Puerto Resort ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Tento nádherný komplex se nachází v Puerto de la Cruz, poblíž nejlepších pláží v severní oblasti Tenerife. Kromě tohoto nabízí okolí hotelu fantastickou škálu obchodů, barů, kaváren a restaurací.

Pláž: Hotel se nachází poblíž nejlepších pláží v severní oblasti Tenerife. Vzdálenost k pláži Playa Martiánez s černým pískem a přírodnímu bazénovému komplexu cca 1300 m.

Stravování: plná penze

PLNÁ PENZE vč. vody a vína.

Plná penze zahrnuje snídaně, obědy a večeře, které jsou podávány v hotelové restauraci formou bufetu. Nabízena je široká škála studených I teplých pokrmů.

Otevírací doba letní sezóny:
Snídaně: 07.30 - 10.30
Oběd: 12.30 - 15.30
Večeře: 19.00 - 21.45

Otevírací doba zimní sezóny:
Snídaně: 07.30 - 10.30
Oběd: 12.30 - 15.00
Večeře: 19.00 - 21.15

* Otevírací doba se může z organizačních důvodů změnit.

U bazénu se nachází SNACK BAR, který je ideálním místem pro vychutnání oblíbených nápojů (za poplatek). Nápoje: 10.30 - 24.00.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: V hotelu je k dispozici recepce 24 hodin denně, výtahy, WiFi zdarma (v prostorách recepce), konferenční místnost, restaurace, bar, snack bar u bazénu, 2 venkovní bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, ručníky, lehátka a slunečníky u bazénu, 1 vnitřní bazén, posilovna, wellness centrum (masáže, sauna - za poplatek). Zábavné programy, dětské hřiště a venkovní herna pro děti. Dále tenisový kurt, volejbal, fotbal, basketbal, stolní tennis nebo petanque. Kulečníkový stůl za poplatek. Služby prádelny, kadeřnictví, obchod se suvenýry, pronájem automobilů a soukromé parkoviště za poplatek. Tento hotel je plně přístupný pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Vybavení pokojů: Dvoulůžkové pokoje jsou ideální pro ubytování dvou dospělých a jednoho dítěte nebo tří dospělých. Mají dvě samostatná lůžka a lze přidat třetí postel, pokoje jsou vybaveny TV, klimatizací, vlastní koupelnou s fénem a terasou nebo balkonem. K dispozici je Wi-Fi (za poplatek). Minibar, trezor a služby prádelny (za poplatek).