Puerto de la Cruz - Hotel Blue Sea Costa Jardin & SPA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel BLUESEA Costa Jardin & SPA se nachází v krásné oblasti Puerto de la Cruz. Jeho fantastická poloha poskytuje hostům nádherný výhled na horu Teide, údolí Orotava nebo Atlantský oceán. V blízkosti hotelu najdete jedny z nejlepších pláží na Tenerife. Okolí hotelu navíc nabízí širokou škálu volnočasových aktivit a také spoustu obchodů, barů a restaurací, kde můžete prožít nezapomenutelné chvíle společně se svými blízkými. Např. golfové hřiště leží jen cca 2 km od hotelu.

Objevte botanické zahrady, které se nacházejí ve vzdálenosti cca 500 metrů od hotelu a jsou ideálním místem pro relaxační procházku. Navštivte Loro Parque, zoo s tygry, delfíny a tučňáky a dalšími zvířaty. Ochlaďte se v Playa Jardín. Jeho modré vody a sopečný písek si zamilujete. Na závěr nezapomeňte navštívit místní vyhlášený národní park Teide a Lago Martiánez, což je komplex bazénů s mořskou vodou.

Pláž: Hotel je situován cca 2 km od písčité pláže. V blízkosti hotelu najdete jedny z nejlepších pláží na Tenerife.

Stravování: plná penze

PLNÁ PENZE vč. vody a vína.

Jídlo je podáváno formou bufetu v hotelové restauraci El Drago. Hotel má vlastní show cooking.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: K dispozici je recepce 24 hodin denně, výtah, WiFi zdarma v celém hotelu, TV místnost, herna, kadeřnictví (za poplatek), obchod se suvenýry, pronájem aut (za poplatek), restaurace, bar u bazénu, venkovní bazén s vířivkou a toboganem, lehátka a slunečníky u bazénu, posilovna, SPA (za poplatek), tenisový kurt, minigolf, dětské hřiště, animace pro děti, zábavný program, noční show.

Vybavení pokojů: Všechny hotelové pokoje jsou plně vybaveny, takže se můžete během svého pobytu cítit jako doma.

Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny dvěma samostatnými postelemi a rozkládací pohovkou, klimatizací, bezplatným Wi-Fi, TV, vlastní koupelnou s fénem a terasou nebo balkonem. Za příplatek si lze rezervovat praní prádla, minibar a trezor.