Lanzarote - Sandos Papagayo Beach Resort ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na jižním pobřeží ostrova, 40 km od letiště, v okrajové části letoviska Playa Blanca.

Pláž: Hotel leží přímo u přímořské promenády a malé kamenité pláže Playa las Coloradas. Nejkrásnější pláže ostrova Papagayo se žlutým pískem jsou cca 2 km od hotelu a na pláž Playa Dorada (v centru Playa Blanca) vozí hosty zdarma malý hotelový autobus.

Sport a zábava: Tenisový kurt, víceúčelové hřiště, stolní tenis, posilovna, minigolf a kulečník.

Obchody: Poblíž hotelu je malé nákupní centrum a kavárna, přibližně 1 km od hotelu velký obchod s potravinami, větší možnost nákupů je v městečku Playa Blanca (cca 3 km).

Stravování: all inclusive

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů v hotelových restauracích, lehké občerstvení, nealkoholické i alkoholické nápoje místní výroby během dne (do 24.00 hod.).

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí celkem 488 pokojů (některé uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorech, 5 restaurací, 6 barů, diskotéka, televizní místnost, dětský klub (děti 4 – 12 let), kadeřnictví, prádelna, služba lékaře, obchod, půjčovna aut a parkoviště. V hotelové zahradě jsou 3 velké bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), 2 dětské bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, bar u bazénu. Pro celkovou relaxaci hosté mohou využít i nabídku služeb SPA s tureckými lázněmi (termální bazén, 2 sauny, masáže, 3 jacuzzi, finská sauna). Zkušený tým animátorů zajišťuje denní i večerní programy pro děti i dospělé, k dispozici je volný vstup na diskotéku.

Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení, televizi se satelitními programy, telefon, minibar (za příplatek), trezor (k pronájmu), rychlovarnou konvici, žehličku a žehlicí prkno (vše na vyžádání), koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasu. Za příplatek je možné objednat pokoj Superior s výhledem na moře. Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let nebo 2 dospělé osoby, 2 děti a 1 dítě do 2 let.