Lanzarote - Occidental Lanzarote Playa ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Na východním pobřeží, 14 km od letiště, v letovisku Costa Teguise.

V období od července do konce října 2020 jsou odlety na Lanzarote realizovány přes sousední ostrov Fuerteventura a odtud následně 20 minut lodním trajektem.

Pláž: Nachází se přímo u moře, s přímým vstupem na malou pláž El Ancla, se světlým pískem.

Sport a zábava: V hotelu je tenisový kurt, víceúčelové hřiště (volejbal, basketbal), šachy, kulečník, lukostřelba, mini golf, aerobik, squash. Hotel zajišťuje možnost potápění, výuku tenisu, lekce tance a rezervace na golfové hřiště Costa Teguise Golf Club (4,5 km od hotelu).

Obchody: Přibližně 50 m od hotelu je několik menších obchůdků, větší nákupní možnosti, bary a restaurace jsou vzdáleny asi 1,5 km.

Stravování: polopenze

Snídaně, obědy i večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den.

Ubytování: hotel ****

V jedné šestipatrové budově je celkem 372 pokojů. Hostům je k dispozici velká vstupní hala s recepcí, výtahy, internetový koutek (za poplatek), Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorech (30 minut denně zdarma), 2 restaurace, 2 bary, 3 kongresové sály (až 500 osob), dětské kluby Mini (děti 4 – 7 let), Kids (děti 8 – 11 let) a Teen (děti 12 – 16 let), hlídání dětí, služby lékaře, prádelna, půjčovna aut, parkoviště. V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, sluneční terasy s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté mohou využít nabídku Wellness centra (sauna, masáže, kosmetická ošetření, turecké lázně, jacuzzi). Hotel zajišťuje denní i večerní animační programy pro děti i dospělé, mini-disko. Hotel je vybaven bezbariérovými přístupy.