Lanzarote - Occidental Lanzarote Mar ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Ve východní části ostrova, 15 km od letiště, v rekreační oblasti Costa Teguise.

V období od července do konce října 2020 jsou odlety na Lanzarote realizovány přes sousední ostrov Fuerteventura a odtud následně 20 minut lodním trajektem.

Pláž: Pláž se žlutým pískem Playa del Ancla je přibližně 250 m od hotelu, autobus jezdí 3× denně k pláži se světlým pískem Las Cucharas (cca 2,5 km).

Sport a zábava: Posilovna, stolní tenis, hřiště na basketbal, plážový volejbal, 2 tenisové kurty, minigolf, pétanque, lidský stolní fotbal. V blízkosti hotelu mohou hosté využít nabídku vodních sportů nebo školy potápění a windsurfingu. Golfové hřiště Costa Teguise Golf je vzdáleno přibližně 1,5 km.

Obchody: Menší obchůdky jsou přímo v hotelu, další obchody, bary a restaurace jsou vzdáleny cca 1,2 km od hotelu.

Stravování: all inclusive

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci s otevřeným vařením (na vyžádání speciální menu). Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne (od 10.00 do 23.00 hod.).

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí celkem 198 pokojů (některé přizpůsobeny pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, 7 výtahů, bezplatné základní Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorech (vyšší rychlost za příplatek), internetový koutek (za poplatek), 2 restaurace, 4 bary, 4 konferenční sály (až 300 osob), dětské kluby Mini (děti 3 – 6 let), Maxi (děti 7 – 10 let) a Teeny (děti 11 – 15 let), hlídání dětí, kadeřnictví, služby lékaře, malý obchod, obchůdek se suvenýry, půjčovna aut a kol, placené parkoviště. V prostorné zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný, jeden se skluzavkami), dětské brouzdaliště, Splash park, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté mohou využít nabídku služeb Wellness centra (manikúra, pedikúra, jacuzzi, zábaly). Pro hosty jsou připravovány denní i večerní animační programy.

Základní vybavení je stejné jako ve dvoulůžkovém pokoji, je prostornější a dvoulůžková ložnice je od obývacího pokoje oddělena. Navíc je zde herní konzole Wii (za zálohu) a přebalovací pult. Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby a 1 dítě nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).