Lanzarote - H10 Rubicon Palace ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: V jižní části ostrova, 40 km od letiště, v okrajové části letoviska Playa Blanca. Od července 2020 do dubna 2021 josu lety na Lanzarote realizovány přes sousední ostrov Fuerteventura a odtud následně 20 minut lodním trajektem.

Pláž: Přímo u hotelu je plážová promenáda, která vede na písečnou pláž Playa Flamingo se světlým pískem (cca 1,5 km).

Sport a zábava: Posilovna (3 hod./pobyt zdarma), víceúčelové hřiště, šipky, minigolf, lukostřelba, pétanque, kulečník, stolní tenis, tai-chi. Hotel zajišťuje i možnost potápění nebo výuky v potápěčském centru.

Obchody: Přibližně 300 m od hotelu je menší nákupní centrum, větší nákupní možnosti, restaurace a bary v cca 3,5 km vzdáleném centru letoviska Playa Blanca.

Stravování: polopenze

Snídaně, obědy a večeře jsou v hotelové restauraci formou švédských stolů. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne. Dovážené alkoholické a nealkoholické „Premium nápoje“ nejsou v ceně, proto hotel používá červené a černé popisky (Premium značky lihovin).

Ubytování: hotel ****

Hotel má celkem 584 pokojů a suite rozmístěných do několika 2-3 patrových budov. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, 7 restaurací, 4 bary, kavárna, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorech, internetový koutek (za poplatek), 6 konferenčních místností (až 520 osob), dětské kluby Baby (děti 1 - 3 roky), Mini (děti 4 – 8 let), Junior (děti 9 – 12 let, pouze v letních měsících) a Teen (děti 13 - 16 let, pouze v letních měsících), diskotéka, služby prádelny, kadeřnictví. V hotelové zahradě je 5 bazénů pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný, jeden se slanou vodou), 3 dětské bazény (dva v zimních měsících vyhřívané, pirátská loď, skluzavky), sluneční terasy s lehátka a slunečníky, dětské hřiště. K relaxaci je možné využít nabídky centra zdraví Despacio Thalasso Centre (bazén s masážním okruhem, jacuzzi, sauna, turecká lázeň, vodoléčba, masáže). Hotel pořádá denní i večerní animační programy pro děti i dospělé, sportovní aktivity a večerní představení. Hotel akceptuje domácí zvířata..


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.