Lanzarote - El Sombrerito **


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Apartmány se nachází na ostrově La Graciosa (rozloha 27 km 2 ), který je součástí souostroví Chinijo, severně od Lanzarote. Celý ostrov byl prohlášený za přírodní rezervaci. Nabídka je určená všem, kteří hledají dovolenou na klidném místě, v krásném prostředí méně známého ostrova. V ceně zájezdu jsou zahrnuté transfery z letiště do přístavu (Lanzarote – Orzola), plavba lodí (cca 20 min. na ostrůvek La Graciosa/Caleta del Sebo), do apartmánu a zpět.

Zájezd na ostov Graciosa je realizován s přejezdem lodí z ostrova Lanzarote. Na ostrově Graciosa není informační kniha ani osobně k dispozici delegát Canaria travel.

Pláž: Apartmány leží 30 m od krásné pláže se světlým pískem.

Sport a zábava: V okolí je možnost rybaření, potápění, trekkingu, výletů na kole, autem nebo lodí.

Obchody: V bezprostřední blízkosti apartmánů se nachází obchůdky, pekárna, lékárna, bary a restaurace, banka.

Stravování: vlastní

Apartmány jsou uzpůsobeny k samostatnému vaření.

Ubytování: apartmán

V nabídce je 7 apartmánů (5 sousedících a 2 samostatné), nemají recepci a spravuje je majitel, který je hostům během pobytu k dispozici. Vedle komplexu je půjčovna kol a ostatní služby.

Dvoulůžková ložnice je oddělena od obývacího pokoje dveřmi. V obývací části je integrovaný kuchyňský kout (mikrovlnná trouba, lednička, toustovač, sporák, varná konvice), televize se satelitními programy, placené Wi-Fi připojení k internetu (mimo apartmánu č. 6), žehlička, koupelna s WC a vysoušečem vlasů (výměna ručníků každý druhý den). Balkon nebo terasa mají většinou výhled na moře. Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let.

Základní vybavení je stejné jako u apartmánu - 1 ložnice, má navíc druhou samostatnou dvoulůžkovou ložnici. Maximální obsazenost - 4 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let.