Lanzarote - Bluebay Lanzarote ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Ve východní části ostrova, 15 km od letiště, v městečku Costa Teguise .

Pláž: Pláž Bastián se tmavým pískem je vzdálena cca 600 m od komplexu.

Sport a zábava: Pro sportovní vyžití jsou k dispozici 3 tenisové kurty, posilovna, hřiště na paddle, squash, víceúčelové hřiště (basketbal, volejbal), tělocvična, kulečník (na mince), stolní tenis nebo vodní pólo. Nejbližší golfového hřiště Costa Teguise Golf Club je cca 3 km od hotelu.

Obchody: Přibližně 150 m od komplexu je samoobsluha a restaurace a pak začínají další obchody až do cca 1,5 km vzdáleného centra letoviska Costa Teguise. Další nákupní možnosti a obchodní centra jsou v hlavním městě Arrecife (cca 7 km), kam jezdí linkový autobus.

Stravování: all inclusive

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi a lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Ubytování: hotel ***

V jedné třípatrové budově tento komplex nabízí celkem 200 apartmánů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení k internetu (za poplatek), restaurace, bar, dětský klub, společenská místnost, služby lékaře, malý obchod, půjčovna aut a kol. V hotelové zahradě je bazén pro dospělé, dětský bazén, sluneční terasa s barem, lehátka, slunečníky a dětské hřiště. Zkušený tým animátorů připravuje denní a večerní animační programy. Hotel požaduje po příjezdu jako jistinu na poskytované služby (konzumace, zapůjčení ručníků atd.) číslo kreditní karty.

Dvoulůžková klimatizovaná ložnice je oddělená od obývacího prostoru dveřmi. V obývací části je integrovaný kuchyňský kout s lednicí, televize se satelitními programy, telefon, trezor (k pronájmu), koupelna s WC a vysoušečem vlasů, balkon. Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Základní vybavení má shodné jako apartmán - 1 ložnice, navíc má druhou samostatnou dvoulůžkovou ložnici.
Minimální obsazenost - 4 dospělé osoby. Maximální obsazenost - 5 dospělých osob (včetně dětí do 2 let).