Lanzarote - Beatriz Playa & Spa ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: V jihovýchodní části ostrova, 5 km od letiště, v letovisku Puerto del Carmen.

V období od července 2020 do konce dubna 2021 jsou odlety na Lanzarote realizovány přes sousední ostrov Fuerteventura a odtud následně 20 minut lodním trajektem.

Pláž: Hotel má přímý přístup na plážovou promenádu a pláž Matagorda s tmavě hnědým pískem, která je vzdálena cca 50 m.

Sport a zábava: V hotelu je posilovna, tenisový kurt (s nočním osvětlením), minigolf, lukostřelba, pétanque, dětské hřiště, stolní tenis, kulečník, plážový volejbal. Golfové hřiště Lanzarote Golf Resort je vzdáleno cca 6 km.

Obchody: Přibližně 100 m od hotelu je nákupní centrum Matagorda, u kterého pokračuje promenáda s množstvím dalších obchůdků, barů a restaurací.

Stravování: all inclusive

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den.

Ubytování: hotel ****

V jedné čtyřpatrové budově je celkem 404 pokojů (některé upravené pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici recepce, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce, 7 restaurací a 3 bary, společenská místnost, 3 konferenční sály, dětský klub (děti 4 - 12 let), kadeřnictví, služby lékaře, nákupní galerie, stánek s novinami, pronájem aut. V zahradě jsou 2 bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětské brouzdaliště, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté (starší 14 let) mohou využít i nabídku služeb lázeňského centra SPA s nabídkou relaxačních i léčebných procedur (hydromasážní okruh, Vichy sprchy, jacuzzi, sauna, léčebné boxy). Pro děti i dospělé je připravován denní a večerní animační program, představení s živou hudbou, tanec, profesionální show, diskotéka.