Lanzarote - Be Live Experience Lanzarote Beach ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na východním pobřeží ostrova, 15 km od letiště, v letovisku Costa Teguise. V období od července 2020 do konce dubna 2021 jsou odlety na Lanzarote realizovány přes sousední ostrov Fuerteventura a odtud následně 20 minut lodním trajektem.

Pláž: Hotel se nachází přímo u pláže Las Cucharas.

Sport a zábava: V hotelu je posilovna, šipky a stolní tenis, na pláži možnost vodních sportů (windsurfing, potápění, surfování). Golfové hřiště Golf Costa Teguise se nachází cca 4 km od hotelu.

Obchody: V blízkosti hotelu jsou různé obchůdky, restaurace a bary.

Stravování: all inclusive

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci Timanfaya. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi a lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne. Za příplatek je možné doobjednat all inclusive Premium, který zahrnuje konzumaci značkových alkoholických nápojů.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí v několika propojených 3 podlažních budovách celkem 237 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, možnost Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu a internetový koutek (oboje za poplatek), 2 restaurace, bar, knihkupectví, dětský klub (děti 4 – 12 let), služby prádelny, půjčovna kol. V hotelové zahradě je bazén pro dospělé, dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hotel připravuje animační programy pro děti i dospělé.

Základní vybavení je stejné jako ve dvoulůžkovém pokoji, navíc je zde pohovka a integrovaný kuchyňský kout s rychlovarnou konvicí, za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na moře. Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby a 1 dítě nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).