Lanzarote - Aequora Lanzarote Suites ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Na jihovýchodním pobřeží, 5 km od letiště, v letovisku Puerto del Carmen.

Od 08. 01. 2020 do 12. 02. 2020 je z ájezd na ostrov Lanzarote realizován letecky na ostrov Fuerteventura a následně lodí na ostrov Lanzarote.

Pláž: Přírodní pláž Los Pocillos s jemným hnědým pískem se nachází cca 200m od komplexu (ze zahrady).

Sport a zábava: Posilovna, 2 víceúčelové hřiště, tenisový kurt, kulečník, šipky, aerobik. Na pláži nabídka vodních sportů.

Obchody: Poblíž komplexu se nachází obchody, restaurace a bary. Větší nákupní možnosti jsou ve 2 km vzdáleném městečku Puerto del Carmen.

Stravování: all inclusive

Snídaně a večeře jsou formovou švédských stolů v hotelové restauraci. Za příplatek je možné objednat program all inclusive , který zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne nebo all inclusive aequora plus (pouze v letní sezóně), který navíc zahrnuje bezplatné Wi-Fi připojení k internetu na pokoji, župany a pantofle, kávovar na pokoji, 5% sleva do Wellness centra.

Ubytování: hotel ****

Tento moderní hotelový komplex nabízí celkem 398 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu na recepci a ve společných prostorech, 3 restaurace, 4 bary, mini klub (děti 4 - 7 let), maxi klub (děti 8 - 11 let), teen klub (děti od 12 let), služby lékaře, služby prádelny, půjčovna aut a kol, parkoviště (nehlídané). V zahradě jsou 3 bazény pro dospělé (z toho 2 vyhřívané, 1 v zóně pro dospělé Chill-out s jacuzzi), bazén pro děti (v zimních měsících vyhřívaný), Splash Park se skluzavkami, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté mohou využít nabídku služeb Wellness centra (masáže, kosmetické služby, manikúra). Hotel připravuje denní a večerní animační programy pro dospělé a děti.

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, ale má navíc dvě dvoulůžkové ložnice. Minimální obsazenost - 3 dospělé osoby. Maximální obsazenost - 4 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby, 3 děti a 1 dítě do 2 let.