La Manga del Mar Menor - Las Gaviotas ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pro seniory

Dotované zájezdy Mar Menor pro seniory 55+.

Vydejte se poznat španělské "Mrtvé moře" do regionu Murcia , kde leží jedna z největších pobřežních lagun v Evropě - Mar Menor (Malé moře) . Klidná, mělká, teplá (teplota vody je cca o 5 °C vyšší než teplota Středozemního moře) a velmi slaná laguna Mar Menor je od Středozemního moře oddělena pouze úzkým pruhem pevniny, který se nazývá "La Manga".

Na tomto unikátním místě je tedy možné se vykoupat v příjemně teplé vodě a poté si svlažit tělo ve Středozemním moři. Díky mělkosti moře je zde stálá teplota, která umožňuje koupání i v nejchladnějších měsících roku a navíc je toto moře to pravé i pro neplavce, jelikož voda díky slanosti nadnáší.

Spousta cestovatelů se do této oblasti vydává za léčivým bahnem , které je svým složením podobné bahnu Mrtvého moře v Izraeli a které blahodárně působí na tělo a napomáhá léčit kožní onemocnění, bolavé klouby, revma, atd.

Klimatické podmínky, slanost moře a léčivé bahno jsou důvodem, proč je tato oblast oblíbenou a vyhledávanou destinací zvláště pro seniory! Pojeďte s námi na nový dotovaný zájezd na Mar Menor v rámci programu Španělsko pro seniory 55+.

Další informace o Murcii a léčivém bahně naleznete na http://www.murciaturistica.es/cz/

Poloha: Velmi hezký, zrekonstruovaný hotel se nachází přímo v oblasti La Mangy. Vzdálenost hotelu od pláží obou moří je 50 - 200 metrů. V okolí hotelu se nacházejí obchody, restaurace a bary. Pár zastávek od hotelu najdeme tzv. Jelení ostrov s ložiskem léčivého bahna. Centrum městečka La Mange je vzdáleno pouhý kilometr od hotelu. Hotel je svou polohou ideálním výchozím bodem pro výlety do nedaleké historické Cartageny. Hotel je díky své poloze ideálním místem k odpočinku, ozdravným pobytům a objevování nevšedních zajímavostí, kterými se tato oblast pyšní!.

Doba transferu z letiště Murcia do hotelu cca 45 min.

Pláž: Cca 50 m od pláže Mar Menor a 100 – 200 m od krásné pláže Středozemního moře. Hotel nedisponuje vlastním plážovým servisem. Plážový servis (slunečníky a plážová křesílka) k zapůjčení u delegátky zdarma (oproti vratné kauci) - pozor - omezené množství!

Akce: Plážový servis (slunečníky a křesílka) k zapůjčení u delegátky ZDARMA
Hotel prošel v minulých letech kompletní rekonstrukcí.

Stravování: polopenze

POLOPENZE formou švédských stolů vč. sklenice vody a vína k večeři. Ve vybraných termínech je v základní ceně zahrnuta PLNÁ PENZE formou švédských stolů vč. sklenice vody a vína k obědu a k večeři.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Recepce 24h denně, restaurace, bar, sluneční terasa, konferenční sál, výtah, trezor, úschovna zavazadel, venkovní bazén. Wi-Fi v celém hotelu zdarma.

Vybavení pokojů: Pokoje s vlastním sociálním zařízením a balkonem, vysoušeč vlasů, satelitní TV, minilednička, klimatizace.