La Gomera - Jardín Tecina ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na jihu ostrova, 3 km od letiště, na lávovém výběžku nad mořem. Obklopují jej nádherné zahrady s výhledem na malebnou rybářskou vesničku Playa de Santiago.

Zájezd na ostrov La Gomera je realizován s přelety/přejezdy lodí mezi ostrovy Tenerife – La Gomera nebo Gran Canaria – La Gomera. Na ostrově La Gomera není osobně dispozici delegát Canaria Travel CZ. Zájezdy na ostrov La Gomera doporučujeme pouze pro odlety z Prahy.

Pláž: Pouhých 50 m od hotelu leží kamenitá pláž Playa de Santiago, na kterou mají hoteloví hosté přístup výtahem. Přímo na pláži je možné využít Club Laurel s bazénem s mořskou vodou, barem, barbecue restaurací a restaurací a la carte.

Sport a zábava: V hotelu je 5 tenisových kurtů, 3 kurty na paddle a 2 kurty na squash (vše za poplatek), stolní tenis, kulečník, minigolf, plážový volejbal, víceúčelové hřiště a posilovna. Přibližně 350 m od hotelu se nachází golfové hřiště Tecina Golf.

Obchody: Malá nákupní zóna je přímo v hotelu, další ve vesničce Playa de Santiago.

Stravování: plná penze

Snídaně, obědy i večeře jsou formou švédských stolů, nebo výběrem z menu v hotelové restauraci. Plná penze Plus zahrnuje vodu, nealkoholické nápoj, pivo a 1/2 litru vína na stůl.

Ubytování: hotel ****

V několika nižších budovách, obklopených 7 hektarovou tropickou zahradou, nabízí hotel celkem 434 pokojů. Hostům je k dispozici hotelová recepce, 2 výtahy, internetová místnost se 4 počítači (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve společných prostorech, 5 restaurací, 4 bary, kavárna Ahemon Café, konferenční sál (až 150 osob), dětský klub (děti 4 – 12 let), obchůdky, diskotéka, půjčovna aut. V hotelové zahradě je 5 bazénů pro dospělé (4 se sladkou vodou, v zimních měsících vyhřívané), dětský bazén (Splash park se skluzavkou), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, terasa v Beach Club Laurel s lehátky „bali“, Chill-out Amidi s dětským letním kinem a terasa pro nudisty, parkoviště. K relaxaci mohou hosté využít nabídku služeb centra zdraví a krásy SPA Ahemon (masáže, sauna, kosmetický salon atd.). O zábavu se stará tým hotelových animátorů.