Jóga u laguny Mar Menor


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Aktivní dovolená

Laguna Mar Menor je proslulá svým léčivým bahnem a jóga zase pozitivními účinky na celé tělo. Pojeďte si s námi užít obojího na jediném zájezdu! Čeká vás týden cvičení a pohody v našem oblíbeném hotelu Izán Cavanna 4* přímo na písečné pláži laguny. Nyní navíc i s obědy v ceně zájezdu!

Program zájezdu

1. den: Jóga pro zdravý, kvalitní a dlouhý život Cvičení jógy bude během vašeho zájezdu probíhat ve dvou blocích . Dopolední lekce jsou zaměřené na rozproudění vaší energie. Společně pak budete protahovat a rozcvičovat zatuhlá místa v těle.  Lekce budou koncipovány podle fyzických možností všech členů skupiny . Každý cvičí jen podle svých možností. Podvečerní lekce plynou v pozvolném tempu, zklidníte svůj organismus s maximální péčí  o vaše zdraví a pohodu .
2. den: Vliv jógy na náš organismus Jóga nabízí pohodu nejen tělesnou, ale i duševní . Pomáhá se vyrovnat s chronickým stresem a učí jak správně relaxovat, zvládat emoce a čerpat životní energii. Pravidelné cvičení jógy vyrovnává svalové dysbalance, obnovuje přirozenou pružnost páteře a zlepšuje celkovou ohebnost těla. Jóga ulevuje od bolesti a snižuje riziko fyzického poranění při sportu a jiné zátěži. 
3. den: Laguna Mar Menor a její poklady pro vaše zdraví Bolavé klouby a svaly, lupénka či jiné nemoci kůže a pohybového aparátu. Přesně zde vám může pomoci proslavené léčivé bahno a voda laguny Mar Menor. To je na několika místech laguny dostupné zdarma. Můžete se tak oddávat léčebným kúrám neomezeně. Snad i proto se laguna Mar Menor často srovnává s Mrtvým mořem v Izraeli. Cvičení jógy, zdravý mořský vzduch, léčivé bahno a voda, ozdravné procházky a pohoda tvoří ideální kombinaci pro hýčkání vašeho těla tím nejšetrnějším způsobem!
4. - 8. den: