Gran Canaria - Taurito Princess ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Na jihozápadním pobřeží, 58 km od letiště, v údolí Taurito. Hotel je vhodný pro milovníky klidné dovolené nebo pro rodiny s dětmi.

Pláž: Menší přírodní pláž s jemným tmavým pískem Playa Taurito, je přímo u hotelu. Mezi hotely Suite Princess a Taurito Princess je umístěn areál Lago Oasis (vstupné za poplatek) se vzájemně propojenými sladkovodními bazény, slunečními terasami, lehátky, slunečníky, restaurací a barem. Pláž karibského typu Playa Amadores s bílým pískem a pozvolným vstupem do moře je vzdálena acca 6 km a Playa Mogán se světlým pískem cca 3 km.

Sport a zábava: Posilovna, tenisový kurt, kurt na squash a stolní tenis. Vedle hotelu se nachází potápěčská škola.

Obchody: Menší obchody se nachází v blízkosti hotelu a u pláže, další nákupní možnosti jsou ve 3 km vzdáleném přístavním městečku Puerto de Mogán nebo v letovisku Puerto Rico (cca 10 km).

Stravování: vlastní

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den. Za příplatek je možné objednat all inclusive Premium, který zahrnuje víno a vodu v den příjezdu, župan a pantofle, volnou konzumaci značkových alkoholických nápojů, 1 tematickou večeři/pobyt. Při pozdějším příjezdu nebo ranním odjezdu není restaurace k dispozici.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí celkem 404 pokojů (5 uzpůsobených pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, atriové výtahy, internetový koutek (za poplatek) a Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu (zdarma), restaurace, 4 bary, 4 konferenční sály (až 240 osob), dětský klub Mini (děti 5 – 12 let, děti 3 - 5 let za doprovodu dospělé osoby) a Maxi (děti 13 - 17 let), herna, sauna, masáže, kadeřnictví, malý obchod, butik, obchod se suvenýry, placené parkoviště. V hotelové zahradě se nachází bazén pro dospělé (v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén a brouzdaliště se skluzavkou, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Pro děti i dospělé jsou připravovány denní i noční animační programy, živá hudba, orchestrální hudba, diskotéky, profesionální show a soutěže.

Klimatizovaný dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, malou ledničku (zdarma), rychlovarnou konvici, trezor (k pronájmu), koupelnu s WC a vysoušečem vlasů. Balkon nebo terasa mají většinou výhled na moře. Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Základní vybavení má stejné jako standardní pokoj, je prostornější. Pokoj má výhled na moře. Maximální obsazenost - 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).