Gran Canaria - Suite Princess ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na jihozápadním pobřeží, 58 km od letiště, v údolí Taurito. Hotel je vhodný pro milovníky klidné dovolené, akceptuje pouze hosty starší 16 let.

Pláž: Menší přírodní pláž s jemným tmavým pískem Playa Taurito, je přímo u hotelu. Mezi hotely Suite Princess a Taurito Princess je umístěn areál Lago Oasis (vstupné za poplatek) se vzájemně propojenými sladkovodními bazény, slunečními terasami, lehátky, slunečníky, restaurací a barem. Pláž karibského typu Playa Amadores s bílým pískem a pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 6 km a Playa Mogán se světlým pískem cca 3 km.

Sport a zábava: Stolní tenis, šipky, kulečník, menší posilovna, tenisový kurt (za poplatek, v hotelu Taurito Princess). Na pláži možnost vodních sportů (jet ski, banana, plachtění, vodní lyže). Golfové hřiště Anfi Tauro je vzdáleno cca 7 km.

Obchody: Různé obchody, restaurace i služby jsou přímo pod hotelem, větší nákupní možnosti v přístavním městečku Puerto de Mogán vzdáleném cca 4 km od hotelu (hotelový autobus zdarma) nebo v letovisku Puerto Rico cca 10 km.

Stravování: all inclusive

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne, možnost španělské romantické večeře (večeře servírovaná u stolu, rezervace nutná, 1 x týdně). Za příplatek je možné objednat all inclusive Premium, který obsahuje: župan a pantofle, check out ve 14.00 hod., kávovar Nespresso na pokoji, 1x snídaně na pokoji, volná konzumace značkových alkoholických nápojů. Při pozdějším příjezdu nebo ranním odjezdu není restaurace k dispozici.

Ubytování: hotel ****

Plně klimatizovaný hotel, který byl zrenovovaný v roce 2017 nabízí celkem 304 junior suite (3 uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici mramorová vstupní hala s recepcí, internetový terminál (za poplatek) a Wi-Fi připojení k internetu (zdarma), 6 výtahů, 3 restaurace, bary, sauna a masáže, kadeřnictví, televizní místnost, obchůdek, služby prádelny. V hotelové zahradě se nachází 2 bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, Beach club. Hotel pořádá animační programy.

Zrenovovaný, klimatizovaný dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, telefon, trezor (zdarma), malou ledničku, rychlovarnou konvice, koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon s lehátky a s výhledem na moře. Maximální obsazenost – 3 osoby (starší 16 let).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.