Gran Canaria - Servatur Waikiki ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: V jižní části ostrova, 30 km od letiště, v letovisku Playa del Inglés.

Pláž: Rozsáhlá pláž se světlým pískem a přírodní rezervace písečných dun Dunas de Maspalomas jsou vzdáleny 1,5 km od hotelu. Hotel na pláž zajišťuje několikrát denně dopravu zdarma.

Sport a zábava: V hotelu je stolní tenis, posilovna, volejbal, vodní pólo, za poplatek kulečník a stolní fotbal, v blízkosti squash a minigolf.

Obchody: Přibližně 400 m od hotelu se nacházejí velká obchodní centra Metro a Kasbach.

Stravování: all inclusive

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne (do 24.00 hod.).

Ubytování: hotel ***

V pěti kruhových sedmipatrových budovách je celkem 505 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení na internet, internetový terminál v prostoru recepce (za poplatek), 2 restaurace, 2 bary, kadeřnictví, kosmetický salon, masážní salon, prodejna se suvenýry a butik, pronájem kol. V zahradě se nachází bazén pro dospělé (550 m 2 ) a dětský bazén (oba v zimních měsících vyhřívané), sluneční terasa s lehátky, splash park se skluzavkami, šatny a slunečníky, dětské hřiště. Hotel nabízí sportovní a zábavné celodenní animační programy pro děti i dospělé, večerní představení.