Gran Canaria - Rural Las Tirajanas ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Ve vnitrozemí ostrova Gran Canaria (920 m n. m.), 35 km od letiště v oblasti s výjimečným mikroklimatem v průběhu celého roku.
Delegát Canaria travel není fyzicky přítomen, pouze na telefonu.

Pláž: Písečné duny Dunas de Maspalomas a pláž se světlým pískem Playa del Inglés se nachází přibližně 25 km od hotelu.

Sport a zábava: V hotelu je tenisový kurt, hřiště na plážový volejbal, lukostřelba, stolní tenis, posilovna, šipky, hodiny jógy a bezplatné kurzy malování, keramiky nebo ručních prací. V okolí cyklistika, turistika.

Obchody: Malý obchod je v hotelu, další obchůdky jsou v městečku San Bartolomé de Tirajana (cca 1 km), větší nákupní možnosti v San Fernando, Maspalomas (cca 23 km).

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře jsou v hotelové restauraci formou švédských stolů, s nabídkou gastronomických specialit středomořské a mezinárodní kuchyně z těch nejlepších surovin a produktů.

Ubytování: hotel ****

Tento horský hotel v typickém místním stylu, který nenásilně pojí tradiční, rustikální a moderní prvky nabízí celkem 57 pokojů a 3 junior suite. Hostům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu (na recepci), restaurace Mirador, 2 bary, konferenční místnost, bezplatné parkoviště, půjčovna kol. Na sluneční terase je bazén pro dospělé (v zimních měsících vyhřívaný) s lehátky a slunečníky, bar u bazénu, dětské hřiště. K hotelu patří i krytý bazén Vulcano Welness & SPA s nabídkou služeb (hydroterapie, jacuzzi, sauna, masáže, skotské střiky, vodní a kosmetické terapie) a kaple, kde se pořádají i svatební obřady.