Gran Canaria - Riviera Vista ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na jihozápadním pobřeží ostrova, 47 km od letiště, v turistické oblasti Playa del Cura.

Pláž: Na pláž Playa del Cura se lze dostat přímo z hotelu výtahem. Pláž Amadores se světlým pískem je vzdálena asi 1,5 km od hotelu.

Sport a zábava: V hotelu je posilovna (zdarma, pro klienty starší 14 let). Na pláži je možnost vodních sportů. Golfové hřišti Anfi Taur Golf se nachází cca 3 km od hotelu.

Obchody: Přibližně 100 m od hotelu jsou různé obchůdky, restaurace a supermarket. Větší obchodní centrum s velkým množstvím obchodů, restaurací a barů je v cca 4 km vzdáleném městečku Puerto Rico.

Stravování: snídaně

Snídaně, obědy a večere jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci (v případě nenaplněné kapacity jsou večeře formou menu).

Ubytování: hotel ***

Tento terasovitý hotel byl renovován v roce 2014 a nabízí celkem 94 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce (v ostatních prostorách za poplatek), restaurace, bar, parkoviště (zdarma). Na sluneční terase se nachází bazén pro dospělé (v zimních měsících vyhřívaný), lehátka a slunečníky.

Klimatizovaný dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, trezor (k pronájmu), ledničku, kávovar, rychlovarnou konvici, koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon. Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).