Gran Canaria - Riu Palace Oasis ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Na jižním pobřeží, 37 km od letiště, blízko písečných dun Maspalomas.

Pláž: Na rozsáhlou pláž se světlým pískem a přírodní rezervaci písečných dun Dunas de Maspalomas mají hosté vstup přímo z hotelové zahrady.

Sport a zábava: Posilovna, stolní tenis. Hotel nabízí možnost rezervace tee time a slevu na green fee na různých golfových hřištích ostrova.

Obchody: Několik menších obchůdků je přímo v hotelu, větší nákupní možnosti jsou na přímořské promenádě (cca 300 m od hotelu).

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Bez příplatku je možné objednat si večeři a la carte v restauraci Krystal.

Ubytování: hotel ****

Hotel, který byl celkově zrenovovaný v roce 2018. Dvě budovy obklopené velkou zahradou s palmami a jezírky nabízí celkem 415 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, internetový terminál (za poplatek), 3 restaurace, 3 bary, společenská místnost, dětský klub (děti 4 – 12 let), kadeřnictví, několik obchodů, místnost na golfové vaky, půjčovna aut a kol. V zahradě se nachází bazény pro dospělé a dětský bazén (všechny v zimních měsících vyhřívané), jacuzzi, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté mohou využít i služeb SPA & Wellness centra (parní lázeň, sauna, ledová fontána, kosmetické procedury, masáže). Hotel připravuje animační program pro děti i dospělé, večerní zábavné programy, show a vystoupení s živou hudbou.