Gran Canaria - Riu Palace Meloneras Resort *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: V jižní části ostrova přímo u moře, 37 km od letiště, v luxusní turistické oblasti Maspalomas.

Pláž: Pláž se světlým pískem a duny Maspalomas jsou vzdálené cca 800 m.

Sport a zábava: V hotelu je zdarma stolní tenis a posilovna, za poplatek kulečník a 2 tenisové kurty s možností osvětlení. V okolí minigolf, squash, půjčovna kol, vodní sporty na pláži. Golfové hřiště Maspalomas Golf se nachází cca 3 km od hotelu a Lopesan Meloneras Golf cca 5 km.

Obchody: Menší obchody jsou přímo v hotelu, obchodní centrum je cca 200 m od hotelu a větší nákupní možnosti jsou v centru Playa del Inglés vzdáleném asi 6 km.

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci, 2x týdně tematické večeře. Bez příplatku je možné objednat si večeři a la carte v restauraci Krystal.

Ubytování: hotel *****

Hotel postavený v koloniálním stylu byl rekonstruován v roce 2014 a nabízí celkem 515 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, několik výtahů, internetový terminál (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, 3 restaurace, 3 bary, kadeřnictví, malý obchod, klenotnictví a suvenýry, půjčovnu aut a kol. V hotelové zahradě jsou 3 bazény pro dospělé (350, 255 a 255 m2, v zimních měsících vyhřívané), 2 dětské bazény (212 a 145m2, v zimních měsících vyhřívané), dětské brouzdaliště, sluneční terasy, lehátka, slunečníky a převlékací kabina. Hosté mohou využít nabídku služeb Wellness centra Body Love (jacuzzi, bio sauna, masáže, fyzioterapie atd.). Hotel pořádá denní animační programy pro děti (děti 4 - 12 let, kromě listopadu, ledna a února) a několikrát v týdnu večerní vystoupení s živou hudbou nebo zábavné programy pro dospělé.