Gran Canaria - Riu Clubhotel Gran Canaria ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: V jižní části ostrova, 40 km od letiště, v luxusním letovisku Meloneras.

Pláž: Přibližně 500 m od hotelu leží pláž Meloneras s drobnými oblázky a rozsáhlá pláž se světlým pískem Playa del Inglés a Dunas de Maspalomas jsou vzdálené cca 800 m.

Sport a zábava: V hotelu je zdarma posilovna (pro hosty starší 16 let, povinná vlastní sportovní obuv), víceúčelové hřiště, 2 hřiště za volejbal, stolní tenis, šipky a střelba ze vzduchovky (v rámci animace). Golfové hřiště Maspalomas Golf se nachází cca 2,5 km od hotelu a Salobre Golf Resort cca 9 km.

Obchody: Obchodní centrum je přibližně 200 m od hotelu, větší nákupní možnosti v centru Playa del Inglés (cca 6 km).

Stravování: all inclusive

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hlavní hotelové restauraci Las Dunas. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi a lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne (jeden z barů je k dispozici 24 hodin denně), 2x týdně tematické večeře. Bez příplatku je možné objednat večeři a la carte v restauraci El Patio.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí v jedné 3-6 patrové členité budově celkem 639 pokojů (některé uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, 4 výtahy, internetový terminál (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, 3 restaurace, 4 bary, dětský klub RiuLand (děti 4 - 7 a 8 - 12 let), RiuArt atelier, služby prádelny a lékaře, půjčovna aut, parkoviště. V hotelové zahradě jsou 3 bazény pro dospělé (337, 347 a 206 m2, dva z nich v zimních měsících vyhřívané), dětský bazén (434 m2, v zimních měsících vyhřívaný) se skluzavkami, dětské brouzdaliště, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté (starší 18 let) mohou využít nabídku služeb Wellness centra Body Love (zdarma jacuzzi a parní lázeň, za příplatek masáže, kosmetický salon). Hotel pořádá denní animační programy pro děti a dospělé, večerní vystoupení s živou hudbou a několikrát týdně diskotéku.