Gran Canaria - Paradise Valle Taurito ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Na jihozápadním pobřeží, 58 km od letiště, v údolí Taurito. Mezi hotely je umístěn areál Lago Oasis se vzájemně propojenými bazény s mořskou vodou, skluzavkami, bary, slunečními terasami s lehátky a slunečníky, do kterého mají klienti vstup zdarma.

Pláž: Menší přírodní pláž s jemným tmavým pískem Playa Taurito je cca 140 m od hotelu. Mezi hotely Suite Princess a Taurito Princess je umístěn areál Lago Oasis (pro klienty hotelu Paradise Valle Taurito vstup zdarma) se vzájemně propojenými bazény se slanou vodou , slunečními terasami, lehátky, slunečníky, skluzavkami, restaurací a barem. Pláž karibského typu Playa Amadores s bílým pískem a pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 6 km a Playa Mogán se světlým pískem cca 3 km.

Sport a zábava: 2 tenisové kurty (za poplatek), 2 kurty na paddel, 1 kurt na squash, volejbal, minigolf, pétanque, kulečník, stolní tenis, trasa na jogging, posilovna. Na pláži je nabídka vodních sportů, golfové hřiště Anfi Tauro je vzdáleno 7 km a Salobre Golf 25 km.

Obchody: Přímo v hotelu je malý obchůdek. Další obchody, restaurace a bary jsou přibližně 150 m od hotelu u plážové promenády.

Stravování: vlastní

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Ubytování: hotel ****

Tento moderně architektonicky řešený pětipatrový hotel nabízí recepci, 2 výtahy, 132 pokojů (2 uzpůsobené pro osoby se sníženou pohyblivostí), vstupní halu s recepcí, internetový terminál a možnost Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorách (oboje za poplatek), restauraci, 2 bary, noční klub (do 23.00 hod.), malý obchod, stánek s novinami, dětské kluby Mini (děti 4 – 12 let) a Teens (děti 12 – 18 let), placené parkoviště i prádelnu. V hotelové zahradě je bazén pro dospělé (v zimních měsících vyhřívaný) s barem, dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté mohou využít i služeb termálních lázní Welness & SPA Krabi (vnitřní bazén s cirkulačním okruhem 52 m 2 , jaccuzi, sauna, parní lázeň, masáže, kosmetika atd.). Zkušený tým animátorů připravuje program pro děti i dospělé.

Platí pro období listopad - duben. Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, navíc je zde rozkládací pohovka. Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.