Gran Canaria - Paradise Costa Taurito ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Na jihozápadním pobřeží, 58 km od letiště, v údolí Taurito. Mezi hotely je umístěn areál Lago Oasis se vzájemně propojenými bazény s mořskou vodou, skluzavkami, bary, slunečními terasami s lehátky a slunečníky, do kterého mají klienti vstup zdarma.

Pláž: Pláž s jemným tmavším pískem je od hotelu vzdálena cca 450 m. Mezi hotely Suite Princess a Taurito Princess je umístěn areál Lago Oasis (pro klienty hotelu Paradise Costa Taurito vstup zdarma) se vzájemně propojenými bazény se slanou vodou, slunečními terasami, lehátky, slunečníky, skluzavkami, restaurací a barem. Pláž karibského typu Playa Amadores s bílým pískem a pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 6 km a Playa Mogán se světlým pískem cca 3 km.

Sport a zábava: Zdarma posilovna (v hotelu Valle Taurito), za poplatek 2 tenisové kurty. V blízkosti hotelu je minigolf, tenis, squash, okruh na jogging, na pláži nabídka vodních sportů.

Obchody: Možnost menších nákupů je v blízkém okolí, další nákupní možnosti jsou v Puerto Mogán a Puerto Rico (spojení linkovým autobusem).

Stravování: all inclusive

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Ubytování: hotel ****

Jednoduše zařízený hotel je součástí resortu Paradise Resort Taurito a v jedné, 3 patrové budově, nabízí celkem 96 pokojů (2 uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, 2 panoramatické výtahy, internetový koutek a možnost Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu (oboje za poplatek), restaurace, bar, společenská a konferenční místnost, dětský klub Mini (děti 4 - 12 let), služby lékaře, podzemní parkoviště (sleva pro hotelové hosty). V hotelové zahradě je menší bazén (v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Hosté mohou využít i nabídky služeb Wellness & SPA Krabi (sauna, turecké lázně, sprchy, wellness bazén, vířivka, relaxační zóna, masáže a léčebné procedury). Hotel pořádá animační programy nepravidelně, avšak 6 x v týdnu jsou večerní představení nebo živá hudba v baru Arena Plaza, který se nachází před hotelem. Hotel disponuje bezbariérovým přístupem do všech částí hotelového komplexu (pouze vstup do bazénu není speciálně upraven).