Gran Canaria - Occidental Margaritas ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: V jižní části ostrova, 30 km od letiště, v letovisku Playa del Inglés.

Pláž: Nejdelší písečná pláž ostrova Dunas de Maspalomas je vzdálena cca 2 km. Hotel pro své hosty zajišťuje na pláž každodenní bezplatnou kyvadlovou dopravu.

Sport a zábava: V hotelu je posilovna, tenisový kurt, víceúčelové hřiště, stolní tenis, pétanque, minigolf, střelba. Golfové hřiště Golf Maspalomas je vzdáleno cca 2 km a Salobre Golf cca 11 km.

Obchody: Malý obchod je přímo v hotelu, větší obchody, restaurace a bary asi 200 m od hotelu. Větší nákupní možnosti jsou v nedalekých nákupních centrech Yumbo, Metro a Kasbach.

Stravování: all inclusive

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během celého dne. Program all inclusive Premium (vstup na terasu s "bali" lehátky, župany a pantofel na pokoji, všechny nápoje z "Carta Bar" bez příplatku atd.)

Ubytování: hotel ****

Tento osmipatrový hotel s bezbariérovým přístupem nabízí 489 pokojů, vstupní halu s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, 2 restaurace, 4 bary, konferenční místnost (až 150 osob), dětský klub, prádelnu, služby lékaře, malý obchod, suvenýry, kadeřnictví, půjčovnu aut a kol, parkoviště (za poplatek). V rozlehlé tropické zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), 2 dětské bazény, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté mohou využít i nabídku služeb relaxačního centra Holiday Box (sauna, masáže, kosmetické služby, aromaterapie, lávové kameny atd.). Hotel pořádá animační program pro děti a dospělé.

Základní vybavení je stejné jako u pokoje Superior. Je prostornější, má samostatnou dvoulůžkovou ložnici oddělenou od obývací části dveřmi a integrovaný kuchyňský kout se základním vybavením. Balkon nebo terasa má výhled na bazén, do okolí nebo zahrady. Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Klimatizovaný, moderně zařízený dvoulůžkový pokoj, má ve svém vybavení telefon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, televizi se satelitními programy, trezor (k pronájmu) a minibar, koupelnu s WC, vysoušečem vlasů a make-up zrcátkem. Balkon nebo terasa má výhled na bazén/zahradu nebo moře. Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.