Gran Canaria - Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: V jižní části ostrova, 37 km od letiště, v klidnější části turistického letoviska Meloneras.

Pláž: Přibližně 300 m od hotelu leží pláž Meloneras s drobnými oblázky, 800 m od hotelu začíná světlá pláž s jemným pískem a známé duny Dunas de Maspalomas.

Sport a zábava: K dispozici posilovna, kulečník a tenisový kurt. Hotel zajišťuje zdarma dopravu a slevy na golfová hřiště Lopesan Meloneras Golf a Masmaplomas Golf.

Obchody: Jen 400 m od hotelu se nachází řada obchodů, restaurací a barů, nedaleko je i nákupní centrum Varadero.

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v jedné z hotelových restaurací.

Ubytování: hotel *****

Luxusní hotel postavený v duchu tradiční ostrovní architektury nabízí v jedné šestipatrové budově celkem 561 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí (inspirovaná architekturou jednoho z nejdůležitějších kostelů ostrova), 10 výtahů, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce, internetová kavárna (za poplatek), 4 restaurace, 5 barů, společenský sál, 2 konferenční sály (až 150 osob), dětský klub, hlídání dětí (na vyžádání, za poplatek), kadeřnictví, služby prádelny a lékaře, několik obchůdků, půjčovna aut, soukromé bezplatné parkoviště. V rozsáhlé hotelové zahradě jsou 4 bazény (3 v zimních měsících vyhřívané, 1 se slanou vodou, adaptovaný přístup do bazénu pro osoby se sníženou pohyblivostí - hydraulické křeslo), dětský bazén, jacuzzi, terasa na slunění s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté mohou využít i služeb hotelového centra Thalasso Corallium Villa del Conde (bazén s relaxačním okruhem, zdravotní a kosmetická ošetření atd.). Hotel nabízí denní i večerní animační program.
Exluzivní služby a vybavení UNIQUE (u vybraných pokojů): kávovar Nespresso, trezor, ručníky k bazénu UNIQUE, župany. Hosté mohou využívat speciální služby: VIP Lounge, oddělená část u bazénu, snídaně a večeře ve VIP části restaurace, jeden volný vstup na osobu/pobyt do wellness centra Corallium SPA, osobní check-in a check-out, možnost brzké snídaně, atd.
HOTEL DOPORUČUJE SVÝM KLIENTŮM PROVÉST PŘED PŘÍLETEM CHEK-IN ONLINE ZDE: https://360forhotels.lopesan.com/app.php/en/extrest/precheckin

Klimatizovaný dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení telefon, trezor (k pronájmu), minibar, oddělenou šatnu, psací stůl, televizi se satelitními programy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, koupelnu s WC, vanou, oddělenou sprchou a vysoušečem vlasů. Umístění - v méně atraktivních částech hotelu s balkonem většinou bez výhledu.
Minimální i maximální obsazenost – 2 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).