Gran Canaria - Hd Parque Cristóbal Gran Canaria ***


  • ubytování: bungalovubytování: bungalov
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: V jižní části ostrova, 32 km od letiště, v letovisku Playa del Inglés.

Pláž: Písečná pláž se světlým pískem Playa de Inglés a Dunas Maspalomas jsou vzdáleny přibližně 2 km od bungalovů. Hotel zajišťuje pro své hosty bezplatný autobus na pláž.

Sport a zábava: V komplexu je tenisový kurt (za poplatek), posilovna, víceúčelové hřiště (fotbal, volejbal, basketbal), kulečník. Golfové hřiště Golf Maspalomas je vzdáleno cca 2 km.

Obchody: Obchody jsou cca 450 m od hotelu, větší nákupní možnosti, restaurace, bary i obchodní centrum Yumbo asi 1 km od komplexu.

Stravování: all inclusive

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů (speciální dětský bufet, vegetariánský bufet), lehké občerstvení v odpoledních hodinách, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Ubytování: bungalov

V tropické zahradě o rozloze 45 000 m 2 je celkem 233 přízemních bungalovů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, 2 restaurace, bar, úschovna zavazadel, dětské kluby (děti 4 – 12 a 12 – 15 let), lékařské služby, prádelna (pračky a sušičky za poplatek), půjčovna aut, bezplatné veřejné parkoviště. V rozsáhlé zahradě jsou 2 bazény pro dospělé a 2 dětské bazény (všechny v zimních měsících vyhřívané), jacuzzi, sluneční terasy s lehátky a slunečníky (ručníky k bazénu na zálohu, výměna za poplatek), Splash Park (tobogány, skluzavky) a dětské hřiště. Zkušený tým animátorů připravuje denní i večerní, sportovní i zábavné programy pro děti i dospělé (pirátský den, ekologický den, mini-disco atd.), které provází maskoti hotelu - postavičky Chachis.

Základní vybavení má stejné jako bungalov - 1 ložnice. Navíc má druhou samostatnou ložnici, klimatizaci, ohřívač dětských lahví, ruční mixer, dětskou chůvičku, dětskou židličku, audiovizuální balíček (Playstation 2). Minimální obsazenost – 2 dospělé osoby a 1 dítě (starší 2 let). Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby, 2 děti a 1 dítě do 2 let.

Dvoulůžková ložnice je od obývacího prostoru oddělena dveřmi. V obývací části je plně vybavený integrovaný kuchyňský kout (mikrovlnná trouba, lednice, toustovač, rychlovarná konvice, kávovar), televize se satelitními programy, telefon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, trezor (k pronájmu), stropní ventilátor, uvítací balíček při příjezdu, koupelna s WC, vanou a vysoušečem vlasů, soukromá sluneční terasa s lehátky. Minimální obsazenost – 2 dospělé osoby. Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let.
Maximální obsazenost v termínu 14. - 21. 08. (mořské panny) – 2 dospělé osoby a 2 děti.

Základní vybavení má stejné jako bungalov - 1 ložnice, navíc má druhou samostatnou dvoulůžkovou ložnici. Minimální obsazenost – 2 dospělé osoby. Maximální obsazenost – 5 dospělých osob a 1 dítě do 2 let.