Gran Canaria - Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: V jihozápadní části ostrova, 45 km od letiště, v turistické oblasti Playa Amadores.

Pláž: Nádherná pláž Playa de Amadores s bílým pískem je vzdálena přibližně 550 m od hotelu, v opačném směru cca 450 m se nachází písečná pláž se světlým pískem Puerto Rico s pozvolným vstupem do moře. Cesty na obě pláže jsou vybudována podél mořského pobřeží a lze se na ně dostat přímo z hotelu panoramatickým výtahem.

Sport a zábava: Zdarma pétanque, lukostřelba, sportovní střelby a šipky. Za poplatek tenisový kurt s osvětlením (instruktor k dispozici na vyžádání), posilovna, kulečník. Hotel zajišťuje speciální slevy na green fee (7 km Salobre Golf, 4 km Tauro Golf, 12 km Meloneras Golf, 15 km Golf Maspalomas).

Obchody: Menší obchody jsou přímo v hotelu, asi 1 km od hotelu (po přímořské promenádě) leží centrum letoviska Puerto Rico s velkým množstvím obchůdků, restaurací a barů.

Stravování: polopenze

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Za příplatek je možné objednat program all inclusive Premium, který zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne (od 07.30 do 23.30 hod.).

Ubytování: hotel ****

Hotel s překrásným výhledem na oceán nabízí 392 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, internetový koutek (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, výtahy (jeden panoramatický), restaurace a několik barů, obchod se suvenýry, butiky, dětský klub, půjčovna aut a kryté parkoviště. V zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (v zimních měsících vyhřívané), dětský bazén, sluneční terasa s lehátky, slunečníky a sprchami, terasa pro nudisty. Hosté (starší 15 let) mohou využít nabídku služeb centra Thalassoterapie (termální bazén s cirkulačním okruhem a mořskou vodou 37 °C, sauna, turecké lázně, masáže, léčebné procedury s produkty pocházejícími z moře). Pro děti a dospělé je připravován denní i večerní animační program. Hotel akceptuje domácí zvířata.

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, je však prostornější a navíc má vizuálně oddělený salon, v koupelně pantofle a župany, dvojitý balkon, hosté mají volný vstup do Thalasso centra, sauny a posilovny. Minimální obsazenost – 2 dospělé osoby (starší 15 let). Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby (starší 15 let).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.