Gran Canaria - Dunas Suites & Villas Resort / Suites & Villas By ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: V jižní části ostrova, 35 km od letiště, v rekreační oblasti Maspalomas.

Pláž: Pláž Maspalomas se světlým jemným pískem je vzdálená přibližně 1,2 km od komplexu. Na pláž vozí hosty několikrát denně bezplatný autobus.

Sport a zábava: V hotelu je zdarma posilovna a stolní tenis, za poplatek tenisový kurt, kulečník, na pláži nabídka vodních sportů. Golfové hřiště Golf de Maspalomas je vzdáleno přibližně 600 m od hotelu.

Obchody: Menší obchod je přímo v hotelu, nákupní centrum Oasis Maspalomas je vzdálené cca 800 m od hotelu.

Stravování: all inclusive

Snídaně a večeře jsou formovou švédských stolů v hotelové restauraci. Za příplatek je možné objednat program all inclusive, který zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne, tematické večeře každý večer (do 24.00 hod.).

Ubytování: hotel ****

Hotelový komplex (renovace 2019) nabízí 168 suite a 66 vilek, rozmístěných do malých domků rodinného typu v subtropické zahradě (na ploše 75 000 m2). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu na recepci ve společných prostorech, internetový koutek (za poplatek), restaurace, mini-klub, hlídání dětí (na vyžádání za poplatek), služby lékaře, malý obchod. V zahradě jsou rozmístěny 4 bazény pro dospělé (3 v zimních měsících vyhřívané), 3 dětské bazény (v zimních měsících vyhřívané), splash park, jacuzzi, sluneční terasa, lehátka a slunečníky, bar u bazénu, dětské hřiště. Hosté mohou využít také služeb SPA Kinesia (masáže, kadeřnictví, kosmetické procedury, voskování atd.). Několikrát v týdnu je připravován denní i večerní animační program pro děti i dospělé, mini-disco, 2x týdně profesionální představení.

Klimatizovaný suite má oddělenou dvoulůžkovou ložnici a prostornou obývací část. Do vybavení patří televize se satelitními programy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, trezor (k pronájmu), minibar (na vyžádání) a koupelna s WC, vanou a vysoušečem vlasů, terasa. Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby, 2 děti a 1 dítě do 2 let.

Základní vybavení je stejné jako ve suite, navíc má druhou samostatnou dvoulůžkovou ložnici. Minimální obsazenost - 3 dospělé osoby. Maximální obsazenost – 5 dospělých osob, 1 dítě a 1 dítě do 2 let.

Základní vybavení je stejné jako ve suite, navíc má v obývací části integrovaný kuchyňský kout (lednička, toustovač, mikrovlnná trouba). Minimální obsazenost – 2 dospělé osoby. Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby anebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).