Gran Canaria - Don Gregory by Dunas ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Na jižním pobřeží ostrova, 26 km od letiště, v klidné části letoviska San Agustín. Hotel akceptuje pouze hosty starší 16 let.

Pláž: Hotel má přímý vstup na pláž s tmavým pískem Playa de Las Burras. Po přímořské promenádě (cca 4 km) lze dojít na největší pláž ostrova se světlým pískem Playa del Inglés a k přírodní rezervaci Dunas de Maspalomas.

Sport a zábava: Malá posilovna (zdarma).

Obchody: Přímo proti hotelu se nachází malé obchodní centrum San Agustín s různými obchody a bary.

Stravování: polopenze

Snídaně, obědy i večeře jsou v hotelové restauraci formou švédských stolů. Za příplatek je možné objednat program all inclusive Premium (od listopadu 2019 změna názvu na all inclusive Select), který zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení a nealkoholické i alkoholické nápoje místní výroby během dne, navíc oběd a la carte v baru u bazénu a rozšířenou nabídku značkových alkoholických nápojů národní a mezinárodní nabídky (v baru u bazénu a piano bar až do 24.00 hod.), večeři v restauraci Las Burras Beach House.

Ubytování: hotel ****

Devítipatrový hotel byl renovovaný v létě 2017 a nabízí celkem 243 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, 4 výtahy, internetový koutek (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce, restaurace, 2 bary, služby lékaře a parkoviště. Na sluneční terase jsou 2 bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), lehátka a slunečníky. Hosté mohou využít nabídka Wellness centra (masáže, sauna, kosmetické služby). Hotel zajišťuje různé animační programy v průběhu dne, večer vystoupení s živou hudbou a 2x týdně profesionální představení.