Gran Canaria - Cordial Green Golf **


  • ubytování: bungalovubytování: bungalov
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: V jižní části ostrova, 35 km od letiště, v turistickém centru Maspalomas.

Pláž: Na pláž se světlým jemným pískem a pozvolným vstupem do moře Playa del Inglés a ke známým dunám Dunas Maspalomas (cca 2 km), jezdí několikrát denně hotelový autobus (zdarma).

Sport a zábava: Komplex přímo sousedí s golfovým hřištěm Campo de Golf de Maspalomas. Z ostatních hřišť ostrova jsou nejbližší: Lopesan Meloneras Golf (cca 5 km), Salobre Golf & Resort (cca 7 km), Anfi Tauro Golf (cca 16 km).

Obchody: Malý obchod je přímo v hotelu, velké obchodní centrum El Tablero (obchody, lékárna, restaurace, bary, disko atd.) je vzdáleno 3,5 od komplexu. Větší nákupní možnosti jsou také v centru Playa del Inglés, kam vozí hosty hotelový autobus.

Stravování: vlastní

Apartmány jsou uzpůsobeny k vlastnímu vaření. Snídaně a večeře jsou podávány formou švédských stolů v hotelové restauraci.

Ubytování: bungalov

Komplex tvoří 266 patrových bungalovů rozmístěných do několika budov. V hlavní budově je menší vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve společných prostorech, restaurace s barem, dětský klub (pondělí - pátek, děti 4 - 12 let, v období prázdnin a dle obsazenosti), malý obchod. V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, sluneční terasy s lehátky a dětské hřiště. Zkušení animátoři připravují pro děti denní program a večerní představení pro dospělé.

V prvním patře se nachází samostatná dvoulůžková ložnice, koupelna a balkon. V přízemí je obývací část s integrovaným kuchyňským koutem (toustovač, kávovar), pohovka, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, telefon, trezor (k pronájmu), televize se satelitními programy, stropní ventilátor (v obývacím pokoji a ložnici), koupelna s WC, terasa. Maximální obsazenost - 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Základní vybavení je shodné s bungalovem – 1 ložnice, je prostornější a navíc má druhou samostatnou dvoulůžkovou ložnici. Maximální obsazenost - 5 dospělých osob (včetně dětí do 2 let).