Gran Canaria - Clubhotel Riu Vistamar ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: V jihozápadní části ostrova, 46 km od letiště, přímo nad pláží Playa Amadores.

Pláž: Pláž se světlým pískem a pozvolným vstupem do moře Playa Amadores se nachází přibližně 900 m od hotelu, hotel na ni zajišťuje několikrát denně bezplatnou dopravu.

Sport a zábava: V hotelu je zdarma posilovna, stolní tenis, aerobik, pétanque, shuffleboard, víceúčelové hřiště (tenis, fotbal, basket, rakety a míče na zálohu), hřiště na plážový volejbal, za poplatek kulečník. Golfová hřiště jsou od hotelu vzdálena: 7 km Salobre Golf, 4 km Tauro Golf, 12 km Meloneras Golf a 15 km Golf Maspalomas. Na pláži je možné využít i nabídku vodních sportů.

Obchody: V hotelu je menší obchod se suvenýry, 700 m od hotelu samoobsluha a malé obchodní Eurocentrum, různé obchody a restaurace jsou také na promenádě u pláže Amadores (cca 900 m) a větší nákupní možnosti, bary, restaurace, diskotéky a služby v cca 2 km vzdáleném centru městečka Puerto Rico.

Stravování: all inclusive

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů (2x týdně tematická večeře), lehké občerstvení, nealkoholické i alkoholické nápoje místní výroby (do 24.00 hod.). Hosté si mohou rezervovat i speciální večeři (předem na recepci hotelu) v restauraci u bazénu (s alternativou dle konkrétního dne - gril, andaluská nebo asijská kuchyně).

Ubytování: hotel ****

Pětipatrový hotel situovaný na útesu s výhledem na moře nabízí celkem 475 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, internetový terminál (za poplatek) a Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, 2 restaurace, 2 bary, herna, dětský klub RiuLand (děti 4 - 7 a 8 – 12 let), kadeřnictví, obchod se suvenýry, půjčovna aut, placené parkoviště. V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (246 m 2 a 242 m 2 ), dětský bazén 13 m 2 (všechny v zimních měsících vyhřívané), sluneční terasy, lehátka, slunečníky a sprchy, menší dětské hřiště. Hotel zajišťuje celodenní animační programy pro děti i dospělé, večerní zábavná představení nebo živou hudbu.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.