Fuerteventura - Suite Atlantis Fuerteventura Resort ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Na severním pobřeží ostrova, 36 km od letiště, ve městě Corralejo.

Pláž: Hotel se nachází cca 100 m od pláže s jemným bílým pískem. Duny Corralejo jsou vzdáleny cca 1km od hotelu (na pláže jezdí bezplatná kyvadlová doprava).

Sport a zábava: V hotelu je posilovna, v rámci animačních programu - plážový volejbal, tenis, aerobic, surfování, cyklistika. Poblíž hotelu je tenisová škola Tennis College Fuerteventura. Na pláži možnost vodních sportů.

Obchody: V hotelu se nachází supermarket. Další obchody, bary a restaurace jsou cca 700 m od hotelu, v centru města Carralejo.

Stravování: all inclusive

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje během dne.

Ubytování: hotel ****

Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, několik restaurací, bary, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, dětské kluby (děti 4 - 12 lety), herna, obchod. V zahradě je 5 bazénů pro dospělé (některé v zimních měsících vyhřívané), 2 dětské bazény, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, zóna Premium pouze pro dospělé (kavárna/bar El Dorado Rock Café, chill out zóna s bali lehátky, bazén). Hosté mohou využít služeb Atlantis Wellness Center (masáže, kosmetické služby). Hotel připravuje animační programy pro děti i dospělé.