Fuerteventura - Riu Palace Tres Islas ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na severním pobřeží, 35 km od letiště, v oblíbeném letovisku Corralejo.

Pláž: Přímo u hotelu se nachází, několik kilometrů dlouhá, krásná pláž se světlým pískem Playa de Corralejo.

Sport a zábava: Posilovna (zdarma, pouze pro osoby starší 18 let), stolní tenis, 4 osvětlené tenisové kurty s umělým povrchem (tenisová škola), kulečník. Na pláži je možnost vodních sportů, včetně windsurfingu.

Obchody: Velká obchodní centra jsou v centru městečka Corralejo, které je vzdáleno asi 5 km od hotelu. Autobusová zastávka je cca 300 m od hotelu.

Stravování: all inclusive

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci.
Od 01. 05. 2020 hotel nabízí program all inclusive, který zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Ubytování: hotel ****

Hotel v jedné pětipatrové budově nabízí celkem 372 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, 3 restaurace, 3 bary, internetový terminál (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce, dětský klub, herna, kadeřnictví, sauna, malý obchod a butik. V zahradě se nacházejí 2 velké bazény pro dospělé (388 a 270 m 2 , jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén (v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky, slunečníky, převlékací kabinky a terasa s jacuzzi. Hosté mohou využít nabídku SPA Renova s různými procedurami a masážemi. Hotel připravuje několikrát v týdnu animační program.