Fuerteventura - Playitas ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Na jihovýchodním pobřeží ostrova, 45 km od letiště, u rybářské vesničky Las Playitas.

Pláž: Hotel se nachází přímo na pláži s tmavým pískem.

Sport a zábava: Komplex nabízí více jak 30 sportovních aktivit, např. posilovna, tenisové kurty, víceúčelové hřiště, krytá hala, plavecký 50m bazén, venkovní posilovna, půjčovna horských kol, plážový volejbal, minigolf, lukostřelba a dráha na jogging, joga. Na blízké pláži mohou zájemci využít nabídku vodních sportů. Hotel stojí přímo u golfového hřiště Las Playitas Golf.

Obchody: Obchody, bary a restaurace se nachází v městečku Las Playitas vzdáleném necelé 2 km od hotelu. Městečko Gran Tarajal se nachází cca 5 km od hotelu.

Stravování: polopenze

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci.

Ubytování: hotel ****

Hotel je součástí resortu Playitas Resort a nabízí celkem 223 pokojů. Hostům je k dispozici je vstupní hala s recepcí, možnost Wi-Fi připojení k internetu ve společných prostorech, 3 restaurace, bar Palapa, kongresový sál, dětský klub (děti 4 - 11 let), obchod se sportovním oblečení, supermarket, autopůjčovna, parkoviště (zdarma). V hotelové zahradě se nachází bazén pro dospělé (v zimních měsících vyhřívaný), plavecký bazén, bazén pro děti, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hotel pořádá animační programy pro dospělé a děti. Hosté mohou využít služeb TAU SPA (sauna, masáže, léčebné kůry, kadeřnictví, kosmetický salon).