Fuerteventura - Melia Fuerteventura ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: V jižní části ostrova, 68 km od letiště v oblasti Playa Barca. Vhodné pro milovníky nerušené dovolené a pro příznivce windsurfingu.

Pláž: Ze zahrady hotelu je přímý vstup na pláž s jemným světlým pískem Playa Sotavento – Playa Barca, která je součástí 30 km dlouhé pláže Playa Jandía.

Sport a zábava: Zdarma posilovna a tenisový kurt (zapůjčení raket na vratnou zálohu), plážový volejbal, stolní tenis, za poplatek kurt paddle s umělým osvětlením (zapůjčení raket na vratnou zálohu). Na pláži nabídka vodních sportů (windsurfing, potápění).

Obchody: Menší obchůdky jsou přímo v hotelu, větší nákupní možnosti a nejbližší obchodní centrum je asi 4 km od hotelu v městečku Costa Calma.

Stravování: all inclusive

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí v hlavní devítipatrové budově 420 pokojů a ve 4 blocích spodní zahrady 144 pokojů typu „vilka“. Hostům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, internetový koutek a Wi-Fi připojení k internetu v hotelové hale (oboje za příplatek), restaurace, 3 bary, společenská místnost s televizí, konferenční místnost (až 125 osob), dětský klub (děti 5 – 12 let), malý obchod, malá astronomická observatoř (za poplatek), butik, půjčovna aut, parkoviště. V tropické zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný, jeden se slanou vodou), dětský bazén (v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasy s lehátky a slunečníky, dětské hřiště, klub Gabi s venkovní terasou a lehátky „bali“ (za příplatek). Hosté mohou využít nabídky SPA (sauna, turecká lázeň, masáže, jacuzzi a kosmetické procedury). Hotel pořádá denní i večerní animační programy pro děti i dospělé, hudební, sportovní a profesionální představení.
Z důvodu Covid 19 není v hotelech Meliá k dispozici SPA a posilovna.