Fuerteventura - Iberostar Playa Gaviotas ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na jižním pobřeží ostrova, 80 km od letiště, v oblasti Playa de Matoral (součást Playa de Jandía).

Pláž: Z hotelu je přímý vstup na pláž Playa de Matoral s jemným světlým pískem.

Sport a zábava: V hotelu je tenisový kurt, víceúčelové hřiště, bowling, stolní tenis, volejbal, 2 posilovny (jedna pouze pro kliente se službou Star Prestige), aerobik, kulečník, squash, lukostřelba, střelba. Na pláži možnost potápění nebo vypůjčení windsurfingu a plachetnic.

Obchody: Velké množství obchodů, restaurací a barů se nachází cca 3 km v městečku Morro Jable.

Stravování: all inclusive

Snídaně, obědy a večeře jsou v hotelové restauraci formou švédských stolů. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den.

Ubytování: hotel ****

Osmipatrová budova nabízí celkem 355 pokojů (některé uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, internetová kavárna (za poplatek) a bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, 2 restaurace, bary, dětské kluby Mini (děti 4 – 8 let), Maxi (děti 9 – 12 let) a Teenie (děti 13 – 17 let). V zahradě jsou 2 velké bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté mohou využít nabídku relaxačního centra Thai Zen SPA, (v sousedním hotelu Iberostar Playa Gaviotas Park - masáže, zábaly, procedury dle tradic asijské péče a relaxace atd.). Každý den je připravován bohatý denní i noční animační program.
Star Prestige - privátní část se sluneční terasou a bazénem, exkluzivní služby pouze pro dospělé (starší 16 let)..