Fuerteventura - Iberostar Selection Fuerteventura Palace ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: V jižní části ostrova, 80 km od letiště, v oblasti Playa de Matoral.

Pláž: Hotel stojí přímo na začátku překrásné dlouhé pláže Playa de Jandía se světlým pískem.

Sport a zábava: V hotelu je zdarma posilovna, joga, pilates, tenis, hřiště na volejbal, fotbal. V hotelu se nachází potápěčské centrum a na pláži je možnost vodních sportů.

Obchody: Nedaleko hotelu se nachází hlavní třída s velkým množstvím obchůdků, větší nákupní možnosti jsou v centru městečka Morro Jable (cca 3 km).

Stravování: all inclusive

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den.

Ubytování: hotel ****

V jedné osmipatrové budově se nachází celkem 437 pokojů (5 uzpůsobených pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, 6 výtahů, internetová kavárna (za poplatek) a bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, restaurace, bary, konferenční sál (až 70 osob), služby lékaře, obchod, parkoviště (zdarma). Hosté mohou využít nabídku služeb SPA Sensations (jaccuzi, sauna, masáže, kosmetika). V zahradě jsou 2 bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Hotel připravuje animační program.
Star Prestige - privátní zóna s bazénem (v zimních měsících vyhřívaný).