Fuerteventura - H10 Tindaya ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na jihovýchodním pobřeží, 64 km od letiště, v klidné části oblasti Costa Calma.

Pláž: Hotel má přímý vstup na světlou písečnou pláž Sotavento s pozvolným vstupem do moře.

Sport a zábava: V hotelu je víceúčelové hřiště, posilovna, minigolf, paddle, pétanque, kulečník, stolní tenis, obří šachy, šipky.

Obchody: Menší obchodní centrum je asi 450 m od hotelu, větší nákupní možnosti přibližně 2 km.

Stravování: all inclusive

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, nabídku místních alkoholických i nealkoholických nápojů a lehké občerstvení během dne.

Ubytování: hotel ****

Tento moderní hotel nabízí celkem 354 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, internetový terminál, restaurace, 3 bary, dětský klub Daisy (děti 4 – 12 let). V hotelové zahradě jsou 3 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný, jeden s mořskou vodou), bazén pro děti (v zimních měsících vyhřívaný), Splash Park se skluzavkami, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Hosté (starší 16 let) mohou využít nabídku služeb lázeňského centra Despacio (cirkulační bazén s mořskou vodou, kosmetická ošetření, masáže, termální sprchy, sauna, turecká lázeň, kadeřnictví), kde bývají vyhrazeny i hodiny pro rodiny s dětmi a mladistvé. Hotel připravuje denní a večerní animační programy pro děti a dospělé.
Hotel požaduje po příjezdu jako jistinu na poskytované služby (konzumace atd.) číslo kreditní karty nebo finanční hotovost , která je vrácena při úhradě hotelového účtu.

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, je prostornější a navíc má pohovku. Za příplatek je možné objednat pokoj Superior s bočním výhledem na moře (květen - říjen) nebo s výhledem na moře (listopad - duben). Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).