Fuerteventura - H10 Sentido Playa Esmeralda ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na jihovýchodním pobřeží, 65 km od letiště, v klidné části rekreační oblasti Costa Calma. H otel akceptuje pouze hosty starší 18 let.

Pláž: Hotel má přímý vstup na pláž Playa Esmeralda se světlým jemným pískem, která byla oceněna vlajkou EU. Na ni navazuje světlá písečná pláž Sotavento s pozvolným vstupem do moře.

Sport a zábava: V hotelu je tenisový kurt, hřiště na plážový volejbal, posilovna, minigolf, lukostřelba, pétanque, kulečník, stolní tenis, obří šachy, šipky, potápěčské centrum, na pláži možnost vodních sportů. V ceně all inclusive je zahrnuta 1 hod. tenisu a 30 min. minigolfu (na pokoj a dobu pobytu), rezervace je nutná.

Obchody: Menší obchody jsou asi 300 m od hotelu, větší obchodní centra přibližně 2 km.

Stravování: polopenze

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, alkoholické a nealkoholické nápoje během dne.

Ubytování: hotel ****

V několika propojených až sedmipatrových budovách hotel nabízí celkem 333 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní halu s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v lobby a snack baru Maxorata, internetový koutek (za poplatek), 2 restaurace, 3 bary, 2 kongresové sály (až 230 osob), malý obchod, kadeřnictví, prádelna a parkoviště. V hotelové zahradě jsou 2 bazény (jeden vnitřní, v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, lehátka „bali“. Hosté mohou využít i nabídku služeb SPA (vyhřívaný bazén, jacuzzi, sauna, masáže, kosmetika atd.). Hotel zajišťuje denní animační programy.