Fuerteventura - Eurostars Las Salinas ****


  • ubytování: aparthotelubytování: aparthotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Na východním pobřeží ostrova, 8,5 km od letiště, v oblasti Caleta de Fuste.

Pláž: Hotel se nachází přímo u písečné pláže Caleta de Fuste se světlým pískem.

Sport a zábava: Zdarma posilovna, za poplatek tenisový kurt, squash, paddle, stolní tenis, pétanque a kulečník. Na pláži je možnost vodních sportů (katamarán, plachtění, potápění), cca 1,5 km od hotelu je osmnáctijamkové golfové hřiště Fuerteventura Golf Club.

Obchody: Možnosti nákupů, restaurace a bary jsou v centru městečka Caleta de Fuste (cca 300 m).

Stravování: polopenze

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne (od 10.00 do 23.00 hod.).
Do 28. 02. 2021 není k dispozici all inclusive. Ubytování možné pouze se snídaní nebo polopenzí.

Ubytování: aparthotel

Tento jednoduše zařízený hotel se skládá ze 3 třípatrových budov a má celkem 223 suite. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce, výtahy, 2 restaurace, bar, společenská místnost s televizí, dětský klub (děti 4 - 12 let), herna, služba lékaře (na vyžádání), kadeřnictví a kosmetický salon, prádelna, malý obchod, parkoviště. V hotelu jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, sluneční terasy, lehátka, slunečníky, vnitřní dětské hřiště. Hosté mohou využít i nabídku služeb centra Wellness & SPA (bazén s masážními tryskami, sauna, jacuzzi, masáže a turecká lázeň). Hotel zajišťuje denní a večerní animační programy pro děti i dospělé.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.