Benalmadena Costa - Best Benalmadena ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pro seniory

Poloha: Hotel leží na okraji střediska Benalmadena cca 100 metrů od písečné pláže, od centra je vzdálen asi 15 minut chůze po příjemné pobřežní promenádě. V blízkosti hotelu se nachází velké množství nákupních a zábavních možností, restaurací, kaváren a barů. Zastávka linkového autobusu u hotelu. Transfer z letiště cca 30 minut.

Pláž: Písečná pláž se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu cca 100 m, lehátka a slunečníky jsou za poplatek.

Stravování: polopenze

Polopenze vč. sklenice vody 0,35 l a vína 0,2 l k večeři. Možnost příplatku na plnou penzi.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hotel má k dispozici vstupní halu s recepcí, výtahy, směnárnu, restauraci, kavárnu, bar, obchod se suvenýry, konferenční sál a společenskou místnost s TV/sat. V zahradě bazén, bar u bazénu a terasu na slunění s lehátky a slunečníky zdarma, osušky oproti vratné kauci. Hotelové wellness centrum (sauna, turecké lázně, masáže, jacuzzi - za poplatek). Animační a zábavné programy, stolní tenis, fitness, biliár (za poplatek), pronájem kol (za poplatek), v dosahu (cca 10 km) několik golfových hřišť (za poplatek).

Vybavení pokojů: Moderně zařízené pokoje jsou vybaveny klimatizaci (individuální), koupelnou/WC (vysoušečem vlasů), telefonem, TV/sat., minibarem a trezorem (za poplatek). K dispozici je balkon nebo terasa. Pokoje jsou bez možnosti přistýlky. V pokoji jsou umístěna dvě široká lůžka pro 2-3 dosp. osoby.