Arenal d’en Castell - Hotel Aguamarina Alexandria Club ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotelový komplex skládající se ze tří budov je situován na klidném místě v letovisku Arenal d'en Castell, v severní části ostrova, cca 20 km od letiště. Centrum městečka s obchůdky, restauracemi, kavárnami a bary se nachází cca 500 m od hotelu. V blízkosti hotelu se nachází autobusová zastávka, odkud je možné se dostat do jiných částí ostrova. Hotel leží přímo nad nádhernou písčitou pláží .
Adresa hotelu: Passeig d'es Passerell, s/n, 07740 Es Mercadal - Menorca, Islas Baleares, Espana

Pláž: Nádherná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo pod hotelem . Slunečníky, lehátka a vodní sporty na pláži za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtahy, restaurace, bar, dva bazény, vířivka (pouze pro dospělé), dětský bazén, dětské hřiště, dětský klub, TV koutek, zahrada, úschovna zavazadel, obchod a minimarket.
Zdarma: aquapark (skluzavky, tobogany, dětská část se skluzavkami - vstup povolen osobám s výškou nad 110 cm), lehátka u bazénů, fitness, volejbal, basketbal, minigolf (vratná záloha), dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: Wi-Fi a internetový koutek (v recepci), tenisový kurt, plážové osušky .

Sport a zábava: Animační program: Karcoolčin dětský klub v češtině a mezinárodní animační programy pro děti i dospělé
Krásné prostory našeho klubového hotelu využije opět i Karcoolka a naši čeští animátoři. Bohatý program plný her, sportu i aktivní relaxace pro Vás zajistí nejen čeští, ale taktéž mezinárodní hoteloví animátoři. Pro každého je zde něco – množství soutěží, her či aktivit, ze kterých si jistě vyberete Vy i Vaše děti. Pro ty je navíc otevřen Karcoolčin dětský klub se speciálním programem, kde děti najdou nové kamarády a užijí si spoustu legrace. Po večeři se můžete připojit k českému a mezinárodnímu týmu, zatančit si na dětské diskotéce a užít si zábavná rodinná představení plná hudby, tanců a scének.
Animační sezona: 15.6. - 11.9.2022
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

Doporučujeme: Krásný hotelový komplex umístěný v rozlehlé zahradě a u nádherné písčité pláže s průzračným mořem, která patří mezi nejkrásnější pláže na Menorce. Hotelový aquapark se skluzavkami a toboganem, výborná kuchyně, bohaté animační programy pro děti a dospělé v českém jazyce s našimi maskoty Karcoolkou a Lexou, ale i možnosti relaxace – to vše vytváří z tohoto hotelu ideální místo pro strávení nezapomenutelné dovolené plné pohody, úžasného koupání a zábavy na tomto krásném a v posledních letech velmi oblíbeném ostrově .

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Informace pro zákazníky:
S platností od 1. 7. 2016 je po příjezdu na místě hoteliérem vybírána turistická taxa , kterou platí každá osoba starší 16ti let. Výše turistické taxy na osobu a noc je 3 EUR + 10% DPH .

Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), odpolední občerstvení od 16:00 do 18:30 h (káva, čaj, sendviče, sušenky, zákusky, zmrzlina), neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v době od 11:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ***+

Pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou (za poplatek). Možnost dvou přistýlek (patrová postel). Maximální obsazenost dvě dospělé osoby a dvě děti nebo tři dospělé osoby. Pokoje s výhledem na moře za příplatek.