Terme Zreče - Termální relax, 4 noci

od 6 350 Kč

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

V krásném prostředí zeleně, nedaleko jezera a upraveného parku, v blízkosti hotelu a bazénu se nacházejí Vile Terme Zreče. 10 apartmánových domů, každý dům má 4 apartmány a 4 dvoulůžkové pokoje. Hosté si mohou v apartmánech vařit nebo využít stravování v hotelu. Všechny apartmány mají balkóny, apartmány i pokoje mají satelitní TV, telefon. Kuchyně v apartmánech jsou kompletně vybavené, včetně myčky nádobí. Ubytování je možné celoročně s různou nabídkou aktivit podle ročního období.
Ubytování:

APT 2+2 Zreče Villas: Popis pokojů: Velikost 45 m 2 , apartmán, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem (2 přistýlky), ložnice se dvěma lůžky, koupelna se sprchovým koutem, vysoušeč vlasů, balkon s ​​výhledem do lesa

Dvoulůžkový pokoj: Velikost 20 m 2 , pokoj v bytovém komplexu (společný vchod s apartmánem 1/2+2), dvě lůžka, koupelna se sprchovým koutem, vysoušeč vlasů, balkon s výhledem do lesa, přistýlka není možná

Stravování: bez stravy nebo polopenze- snídaně a večeře formou bufetu, podle typu zakoupeného pobytu (balíčku). Možnost dokoupení obědů )Full board)
Termální bazény: plocha bazénů cca 1600 m 2 , teplota vody 27 - 35°C, k dispozici venkovní a vnitřní bazény. Vnitřní bazény: rekreační bazén, zimní zahrada s vodními lůžky, 2 masážní bazény, dětské brouzdaliště, bazén pro terapie. Venkovní bazény: celoroční bazén s divokou řekou, v létě taktéž vodní park se skluzavkami, tobogánem a dětským bazénkem.
Pobytová taxa ve výši 2,50 EUR na osobu a den se platí na místě. Děti do 7 - 17,99 let platí 1,25 EUR na den. Dále se platí přihlašovací poplatek 2 Eur jednorázově / osoba starší 18 let.
Další vstupy do Sauna Village (saunového světa) - pondělí -pátek 13 Eur, sobota, neděle a svátky 15 Eur
domácí mazlíček na vyžádání -15 Eur /osobu/den - platba na místě

Zreče se nachází ve středu oblasti Pohorje, je vzdáleno 17 km od známého lyžařského centra Rogla, 20 km od Celje a 40 km od Mariboru. Zreče je vhodným místem pro strávení klidné dovolené po celý rok. V zimě si můžete užívat termálních bazénů a lyžařského areálu Rogle které je se Zreče spojeno skibusem a od jara do podzimu můžete spojit pobyt s turistikou po místním okolí a pohoří. Termální areál má 5 bazénů s termální vodou, celková plocha je 1300 m 2 , dále jsou k dispozici masážní proudy, whirpool, různé typy saun (finská, turecká, atd.) a nebo můžete využít i léčebných a relaxačních programů. Terme Zreče je místem pro vaši klidnou dovolenou nebo i jen pro prodloužený víkend.

Termální relax, 4 noci

Balíček TERMÁLNÍ RELAX obsahuje:

4 x ubytování s polopenzí za osobu

uvítací nápoj se sklenkou kvalitního místního vína nebo jablečného džusu,

neomezené koupání v termálních bazénech,

1 x za pobyt vstup zdarma do Světa saun

zapůjčeníholí pro nordic walking,

další aktivity dle aktuální nabídky hotelu (zdarma nebo za příplatek)

Ski bus Zreće - Rogla - Zreće dle jízdního řádu

slevu 20 % na dvou a vícedenní skipas (platba na místě)

Poloha: V letovisku

Vybavení: restaurace, bazén, bazén pro děti, masáže, kosmetika, sauna, krytý bazén, možnost zapůjčení kol, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, wellness, rodinné pokoje.

Vile Terme Zreče***:

Destinace: P { margin-bottom: 0.21cm; }

Cena zahrnuje

  • 4 x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji nebo apartmánu, 4 x polopenzi, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh a storna, dopravu, služby delegáta (pouze online). Pobytová taxa a přihlášení se platí na recepci hotelu