Terme Zreče - hotel Vital**** - SKI & SPA - 4 noci, dítě do 10 let zdarma


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Hotel Vital**** je součástí hotelů Atrij a Klasik v lázních Terme Zreče. Má 29 dvoulůžkových pokojů, 8 jednolůžkových pokojů, 10 rodinných pokojů (pokoje jsou propojeny dveřmi), 4 pokoje pro osoby tělesně postižené, 3 apartmány Classic (dvoulůžkový apartmán) a 4 apartmány Relax – dvoupodlažní apartmán s finskou saunou v koupelně).

Hosté mohou využívat všech zařízení, které jsou společné pro hotely Atrij, Vital i Villas Terme Zreče. Součástí hotelového komplexu je vnitřní (rekreační bazén, zimní zahrada s vodními lehátky, 2 masážní bazénky, dětský bazén, terapeutický bazén) i venkovní bazén s termální vodou, tobogánem (v letním období), skluzavkami.

Wellness spa centrum Idila nabízí thajské ayurvedské masáže, kosmetické služby, masáže Permanent Contour® nabízí jako jediné ve Slovinsku a dále další služby v oblasti relaxace a zdraví.

Nedaleko Terme Zreče je pohoří Rogla, které je v zimě vyhledávaným střediskem pro lyžování. Ze Zreče je doprava zajištěna skibusy.

Popis ubytování:

Dvoulůžkový pokoj: Popis pokoje: Velikost pokoje 22 m 2 , dvě lůžka - možnost i samostatných lůžek, balkon s výhledem na hotelové atrium, WC, koupelna s vanou nebo sprchou, fén, župany, programy kabelové televize, LCD televize, jedna přistýlka (hotelová rozkládací postel), telefon, internet (bezdrátový, za příplatek), nekuřácký pokoj, trezor, minibar.

Suite klasik: Popis - Velikost pokoje: 35 m 2 , dvoupokojové apartmá, dvě lůžka - možnost i samostatných lůžek, balkon s výhledem na hotelové atrium, WC, koupelna s vanou, vysoušeč vlasů, župany, programy kabelové televize, LCD TV, možnost dvou přistýlek (pohovka), telefon, internetové připojení (bezdrátové, za příplatek ), nekuřácký pokoj, trezor, minibar.

Suite relax: Popis pokojů - Velikost 40 m 2 , Podkrovní apartmá, dvě lůžka – možnost i samostatných lůžek, balkon s ​​výhledem na bazén, samostatné WC, koupelna s vanou, vysoušeč vlasů, župany, programy kabelové televize, LCD TV, možnost dvou přistýlek (pohovka), telefon, finská sauna, připojení k internetu (bezdrátové, za příplatek), nekuřácké pokoje, trezor, minibar.

dětská postýlka na vyžádání 8 Eur/den - platba na místě.

Stravování: polopenze- snídaně a večeře formou bufetu. možnost dokoupení obědů za 560 kč/osobu a den.
Pobytová taxa ve výši 2,50 EUR na osobu a den se platí na místě. Děti do 7 - 17,99 let platí 1,25 EUR na den. Dále se platí přihlašovací poplatek 2 Eur jednorázově / osoba starší 18 let.

Balíček SKi & SPA zahrnuje:

pobyt na 4 noci na osobu s polopenzí

4denní skipas v oblasti Rogla

hlídaná lyžárna v Terme Zreče (možnost pronájmu vyhřívaného kontejneru u Pizzerie Planja na Rogle za 1 EUR/den/1 lyžařský komplet)

koupání v termálních bazénech

1x během pobytu vstup do Saunové vesničky s balíčkem služeb (info na recepci), další vstupy se slevou 30 %.

koupací župan pro dospělou osobu (hotel Atrij a Vital)

skibus na trase Zreče-Rogla-Zreče podle jízdního řádu

animační a rekreační programy v rámci hotelu a aktulní nabídky

Dítě do 10 let s 2 dosp. osobami v pokoji 1/2+1 má ubytování, stravování a vstup do bazénu zdarma. Nemá ale Skipas!

Poloha: V letovisku

Vybavení: recepce, lázně, směnárna, prodejna suvenýrů, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, fitness, masáže, kavárna, kosmetika, sauna, krytý bazén, možnost zapůjčení kol, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, výtah, wellness, rodinné pokoje, pokoje pro osoby tělesně postižené.

možnost dětské postýlky za 8 EUR na den

Slevy

  • 0_sleva Slovinsko

Cena zahrnuje

  • ubytování na osobu na 4 noci s polopenzí, SKIPAS, služby dle balíčku, pojištění CK proti úpadku
  • Dítě do 10 let s 2 dosp. osobami v pokoji 1/2+1 má ubytování, stravování a vstup do bazénu zdarma. Nemá ale Skipas!

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa ve výši 2,50 EUR na dospělou osobu a den, dítě 7-17,99 let platí 1,25 EUR na den a Přihlášení - osoba 18+ 2 Eur jednorázově - platba na recepci. Pojištění léčebnýcg výloh a storna není v ceně